ANUNTURI

Seară de laudă și închinare cu Ariana Samoilă la Biserica Harul Timișoara

Duminică, 22 iunie 2014, începând cu orele 18:00, vă invităm la o seară specială de laudă și închinare împreună cu Ariana Samoilă. Programul poate fi urmărit și online la adresa www.harul-tm.ro/live
Vă așteptăm cu drag!

Poster Ariana

Design: Florina Ionică

Ariana s-a născut la data de 12 octombrie 1991 în orașul Timișoara. A început să slujească de la 3 ani prin cântări și recitarea de poezii în biserică. La vârsta de 6 ani a învățat câteva principii din bazele muzicii ajutată de organistul bisericii. Aceste cunoștințe muzicale au fost aprofundate la școală, urmând Colegiul Național de Artă ”Ion Vidu” din Timișoara, secția pian. Acesta a fost imboldul spre compoziție, fiind influențată de muzica clasică a marilor compozitori ai lumii și inspirată de această muzică pe care o studia la școală. Copilăria i-a fost afectată și influențată și de faptul că părinții erau misionari, iar ea a rămas în grija bunicilor.

A început să compună la vârsta de 12 ani, startul fiind câteva fraze muzicale, pe care ulterior le-a transformat în cântări simple cu texte biblice sau poezii creștine. În urma trăirilor și experiențelor pe care Ariana le avea cu Domnul a început să scrie poezii tot mai profunde. Piesele le-a dezvăluit familiei, iar mai târziu apropiaților și bisericii. Mulți dintre cei care ascultau cântările au avut dorința ca să le asculte mai des, iar la cererea lor a apărut primul album în august 2008, intitulat E cineva, cântă! Acest album cuprinde 13 piese. Albumul nu a fost comercializat, ci oferit la început, doar celor care aveau dorința de a-l asculta dintre cunoscuții familiei. Domnul a făcut ca cererea de CD-uri să crească și Domnul făcea cunoscută lucrarea pe care i-o încredința Arianei, dar totodată o și confirma. În acest timp Dumnezeu a chemat-o la pocăință, iar Ariana a încheiat legământ cu Domnul în apa botezului în anul 2009, după o perioadă de mari lupte spirituale. Banii adunați din primul album au fost investiți pentru înregistrările celui de al doilea album, care a fost lansat în octombrie 2011, și se intitulează Poți să ceri la Domnul! Acest album conține 10 piese. Acest album cheamă la rugăciune, la credință și la apropiere de Dumnezeu, căci El e Cel care poate totul! A cincea piesă aparține în totalitate Arianei; aceasta a compus-o într-o perioadă de mare cercetare, în care Domnul a vrut să o învețe dependența totală de El, iar prietenii s-au întors împotriva ei. Cunoașterea Domnului și umblarea cu El au devenit scopul vieții Arianei, iar dragostea pentru Domnul se reflecta tot mai mult în cântări și versuri. În ispite, încercări și suferințe Dumnezeu îi oferea cântări care pe care mintea le cânta instantaneu, iar în câteva minute cântarea era finalizată. Dumnezeu îi oferea cântări înPoster-Ariana-728x1024tregi în cateva momente, iar din clipa când le primea nu le mai uita niciodată, rămâneau impregnate în minte și suflet.
A urmat al treilea album, lansat în martie 2013 și care se intitulează Cântări nemuritoare. Albumul este in memoriam Traian Dorz. Poeziile lui sunt cele mai profunde, cele mai spirituale; Traian Dorz e considerat cel mai mare poet român creștin și nu numai. Aceste poezii pline de declarații de credință și iubire au fost transformate de Dumnezeu în cântări pe care le-a oferit Arianei. Mesajele poeziilor sunt esențiale, sunt pline, sunt inspirate din Dumnezeu și prin transformarea lor în cântări, pot fi regăsite mai ușor pe buzele multora. Mesajul e cel mai important, armonia fiind doar un suport pentru acesta. Albumul conține 10 piese, versurile aparținând în totalitate lui Traian Dorz, iar muzica Arianei Samoilă.
În prezent, Ariana e studentă la Conservatorul de Muzică din Timișoara, secția pedagogie muzicală.

http://harul-tm.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: