EDITORIALE

Tinerelor mirese eu le scriu..

191ef67aefe4ed3d8ae3cb475f88bca5Stau chiar acum și mă gândesc la multe dintre fetele pe care le cunosc și alături de care am crescut, cu care m-am jucat și am povestit, am râs și am ieșit împreună, cum viețile lor iau o întorsătură neașteptată. Cum și-au găsit într-o zi frumoasă pe cineva special și cum câteva luni mai târziu mă opresc din drumul meu ca să-mi înmâneze o invitație de a le fi alături în cea mai specială zi din viața lor, ziua în care emoționate și fremătând de nerăbdare vor îmbrăca rochia albă de mireasă, simbol al purității lor, și se vor îndrepta cu pași înceți, dar nerăbdători spre o nouă viață. Poate că fetele își imaginează că de acum totul va fi roz și vor avea alături de ele pe cineva care le va fi întotdeauna alături, pe cineva alături de care vor împărtăși frământări și gânduri și el va fi acela care va înțelege perfect starea lor. Dar adevărul este că cerul nu va fi mereu senin deasupra lor și că vor fi zile în care va mai și ploua. Poate că în acele zile veți fi tentate să dați înapoi și să vă refugiați în singurătatea sufletului vostru de crunta realitate care v-a lovit dintr-o dată. Fetelor, nu renunțați și luptați pentru căsniciile voastre tinere! Nu vă lăsați dezamăgite până într-acolo încât să ajungeți să regretați ziua nunții voastre, ci rămâneți pe câmpul de luptă și încredeți-vă în Dumnezeu.

Iubiți fără rezerve și dați ce aveți mai bun. Știu că inimile vă sunt pline de iubire ce așteaptă să fie împrăștiată în fiecare colțișor al căminului vostru, așa că răspândiți ce aveți mai bun. Străduiți-vă să fiți bune, pline de fapte bune și clădiți pe stâncă ceva de valoare. Nu luați parte la lucrurile lipsite de valoare ale acestei lumi și nu vă umpleți cu răutate și nemulțumire, ci cu bunătate și mulțumire. Acum că v-ați căsătorit, îndreptați-vă toată ființa spre cel pe care l-ați ales să vă fie mereu aproape până la sfârșitul vieții și investiți cu sufletul în el. Dați la o parte tot ce vi se pare că v-ar sta împotrivă și tot ce ar putea roade din relația voastră. Lucruri, persoane sau resentimente. Acum el vă va fi cel mai bun prieten. Și nu lăsați pe nimeni să schimbe asta!

Aveți grijă de voi, tinere soții, și nu lăsați deoparte găteala pentru soții voștri. Fiți frumoase nu numai în interior, ci și în exterior. Îmbrăcați-vă decent, dar frumos. Aranjați-vă pentru el. Apoi faceți din căminul vostru un mic colț de rai în care să vă regăsiți. Apelați la imaginația voastră și faceți ca spațiul în care locuiți să vă reprezinte pe amândoi. Nu uitați că lucrurile mici sunt cele mai importante și ele alcătuiesc un întreg. Complimentați-vă soțul când face ceva demn de laudă și atunci când greșește, iertați-l și arătați-i cum se poate schimba în bine. Mai presus de toate, luptați pe genunchi pentru voi doi. Păstrați-vă vie legătura cu Cerul și întotdeauna să se vadă în viața voastră lumină pentru cei ce sunt în întuneric. Într-o măsură cât de mică, fiți un exemplu pozitiv pentru cei ce vă cunosc. Fetelor, vă doresc să fiți fericite și să nu vă dați bătute în ce privește căsnicia voastră. Fiți înțelepte și mai de preț decât multe mărgăritare! Vă doresc toate bucuriile cerești și pământești alături de cel pe care-l puteți numi ”preaiubitul meu”.

Scris de Milena Cismașiu – sursa:  intrebarileinimii.blogspot.ro

--

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d