ANUNTURIPrediciPredici Video

Vladimir Pustan – Straini intr-o tara straina – 9. Traind ca si cum n-ar mai fi niciun maine

PUSTAN 5 (2)Biserica Sfanta Treime, Beius – Sala Ciresarii (30.03.2014)
Mesaj din ciclul „Straini intr-o tara straina”, un studiu din 1 Petru.
Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Adevarat ,traiesc si ma bucur de fiecare clipa,de fiecare tristete si bucurie ,de fiecare bucata de paine si de pahar cu apa ,de fiecare amanunt din viata mea ,multumindu-i intr-una Domnului pentru fiecare lucru ,gandindu-ma in fiecare zi ca poate fi ultima.
    Ma bucur de trairea mea si vederea celor dragi ,bucuria de lumina soarelui ,de ploia racoroasa si de tot ce Dumnezeu imi asterne in cale zi de zi .
    Ma uit la orice om ca si cand ar fi pentru ultima data, ii salut zambind si pentru unii chiar asa a fost ,ca nu dupa cateva zile am auzit ca au murit.Tin minte cum o vecina de cartier m-a privit lung si trista si i-am zambit la salut si dupa cateva zile am auzit ca facut infarct si a murit ,eram multumita ca i-am zambit in loc sa fiu suparta pe ea ,chiar daca nu ne-am si vorbit .
    E foarte important sa nu incetam sa zambim fiecarei cunoscut (a)si sa ii vorbim frumos ca si cand ar fi pentru ultima data ,nu as vrea sa plece cineva de pe acest pamant suparat(a)pe mine, de aceea Isus a zis sa ne iertam si sa ne iubim unii pe alti .Isus ne-a iubit si ne-a iertat chiar daca noi am pacatuit El nu a plecat suparat pe noi in Cer,ci noi L-am suparat si I-am dat prilej de lacrimi de atatea ori.
    Nu imi leg inima de nimic ce-i material caci nu detin bunuri personale ,(nici macar un telefon ),stiind ca le voi lasa in urma ,cine stie cui ?!!,dar imi pasa de cum las fiecare suflet cunoscut ,dupa mine ,caci cu sufletele unora ma voi intalnii si in Cer .La aceasta ma lupt ,sa impac cat mai multe suflete cu Dumnezeu si cu mine.
    Si stiu ca daca nu v-a mai fi un maine pentru mine aici pe pamant, voi fi o vesnicie cu Isus ,sus in Cer, daca azi am fost cu El si maine voi fi la fel ,oriunde si oricand ,Isus Hristos e zilnic Domnul meu si stiu caci cu nici un chip nu ma va parasii .
    Fiti vesnic binecuvantati de Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura