ANUNTURI

Marșul pentru Viață – Să fim o voce pentru cei fără glas!

avortSâmbătă, 22 martie 2014, va avea loc a patra ediţie naţională a „Marşului pentru Viaţă”, eveniment organizat de asociaţii şi fundaţii civice din numeroase oraşe ale României.

În Timişoara, locul de întâlnire este Parcul Carmen Sylva, în faţa Bisericii Sf. Maria Regina Păcii (str. Ghe. Doja nr.25 A), orele 11.30, când vor avea loc discursurile, iar la orele 12.00 va porni Marşul spre Piaţa Unirii.

Scopul acestui marş este afirmarea dreptului la viaţă al tuturor persoanelor începând din momentul concepţiei, a dreptului femeii la sprijin şi pentru susţinerea familiei, ca temelie a unei societăţi prospere.

„Marşul pentru Viaţă” are în fiecare an o temă, sub forma unui mesaj-manifest adresat publicului. Manifestul de la această ediţie se intitulează Să fim o voce pentru cei fără glas!

Manifestul „Marşului pentru Viaţă” – 22 martie 2014

--

În anul Domnului 2014, Marșul pentru Viață simultan în orașele României se află la a patra ediție, după ce în fiecare an organizatorii din diverse orașe și participanții s-au înmulțit!  Aceasta demonstrează că încă există resurse umane sănătoase și dătătoare de speranță în țara noastră, care nu pot să accepte legea nedreaptă prin care se îngăduie și se încurajează uciderea pruncilor nenăscuți, fertilizarea in vitro și dispunerea libertină asupra vieții pe cale să se nască. Dăm exemplu țările precum Polonia, Ungaria, Rusia și Spania, care au înțeles prioritatea acestui imperativ în ultimii ani și caută să redreseze prin legislație scăderea drastică a populației prin reducerea avorturilor.

anigif

Organizatorii și participanții la Marșul pentru Viață doresc să atragă atenția societății și guvernanților asupra următoarelor puncte:
– Prioritatea nevoii de apărare a vieții, inviolabilitatea dreptului primordial la viață al fiecărei ființe umane concepute
–  Necesitatea ca aceste principii să se reflecte în formularea și promulgarea legilor țării
– Vigilența față de orice tentativă care caută uciderea vieții umane inocente, care caută să minimalizeze sau să instrumentalizeze importanța și demnitatea vieții nenăscute
– Familia formată dintr-un bărbat și o femeie și copiii acestora are nevoie să fie protejată, ocrotită și spijinită activ pe toate planurile.
– Nevoia urgentă a unui electorat responsabil care să urmărească criteriul respectării sfințeniei vieții și a familiei în agenda candidaților politici.
– Chemăm la acțiune pe toți oamenii de bună-credință, creștini de diverse confesiuni, comunități și organizații din această țară pentru a lua atitudine constant și în mod susținut în favoarea respectului față de viața nenăscută și față de familia creștină, așa cum a fost ea concepută de însuși Dumnezeu.
 Noi, cetățenii pro-vita ai României cerem în mod imperios și ca o datorie fundamentală ca aceste cerințe să fie incluse în agenda politică a candidaților și în dezbaterile electoratului.
 Atragem atenția autorităților țării că ignorarea nevoii de protecție a vieții umane nenăscute și de sprijinire a familiei va duce în mod inevitabil la o prăbușire demografică și morală fără precedent.

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura