ANUNTURI

Teo Palincas: Cum de ne-am gandit sa participam la Eurovision?

mqdefaultDa Participam la Eurovision!
Cum de ne-am gandit la acest lucru?
    Am avut timp de un an jumatate o cafenea crestina(fara alcohol,tigari) numele ei era „Arcafe”. Din punct de vedere comercial lucrurile nu sateau prea bine dar am inceput sa facem seri speciale de muzica si discutii unde legam prietenii cu tineri si oameni speciali pentru care ne simteam utili.Acolo mi-am deschis ochii catre o alta lume si mi-am dat seama ca Dumnezeu are un plan special si cu oamenii care nu vin la bisericile evanghelice.
   Pe fundalul acelor trairi, Dumnezeu mi-a inspirat piesa „Guess who I am” (care are si un videoclip special  creat de Maghiaristudio) mesajul piesei este mesajul care l-am promovat si-l promovez chiar si acum si aici pe meleagurile Londrei unde locuiesc cu familia de cateva luni,anume ca: „Dumnzeu nu ne trimite pe toti la amvoane sau la microfoane ca sa ne dam acolo cat de sfinti suntem …NU ! Ci mai degraba Dumnezeu se multumeste si se mandreste cu oameni „necunoscuti si straini” care apar fara prea multe aplauze, care stiu pentru ce sunt pe pamant si care e scopul lor in aceasta lume …oameni care in urma lor lasa intrebarea – „GUESS WHO I AM ?!” Oricine poate fi „AGENTUL SECRET” al LUI DUMNEZEU !
  Piesa a fost laudata chiar si de un studio care a colaborat cu artisti precum STING si ADELE(Anglia) dar asta nu inseamna ca va ajunge neaparat printre cele 12 piese finaliste la Eurovision, deoarece in juriu sunt oameni si oamenii au preferintele lor care nu inseamna ca sunt neaparat corecte dar noi suntem „optimsti nascuti din nou” asa ca nu ne facem probleme indiferent de rezultat!
Piesa va aparea in finala sub numele Teo Family sau „Teo Palincas -Guess who I Am” si este interpretata de Teo , Ligia(sotia) si Gabriela(sora), pentru toti acei ce ne vor sustine cu voturi si nu in ultimul rand cu rugaciune!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura