EDITORIALE

Caută să iubeşti viaţa cu lucrurile ei mici

Vine un moment în viaţă când îţi vine să renunţi la tot ceea ce credeai că putea păstra şi lupta pentru. Vezi un lucru care te dezarmează şi te sfâşie de puteri, iar atunci simţi că nu mai poţi merge înainte, că nu vei mai lupta pentru ceva ce nu poţi câştiga şi că mai bine ai renunţa. Oamen8055e080f4cf231b6afb95890422a7b4ii nu prea-ţi sunt de ajutor în a te încuraja, iar circumstanţele nici atât. Uneori trebuie să lupţi singur, să nu ai pretenţia să fii susţinut de ceilalţi şi să nu aştepţi aprobarea oamenilor, fiindcă dacă nu o vei primi nu va însemna că visul tău va trebui să se oprească. De prea multe ori lăsăm că părerile oamenilor să definească cine suntem şi ce vrem, îi lăsăm să se implice prea mult în vieţile noastre şi uităm ce ne mai dorim. Dorinţele lor devin dorinţele noastre şi sentimentele noastre sunt închise undeva. Dar nu trebuie să fie aşa, ci trebuie să ştim până unde îi lăsăm să se implice în vieţile noastre. Nu toate sfaturile pe care le vei primi în viaţă sunt bune, nu toate zâmbetele lor vor fi adevărate. Deoarece nu toţi oamenii te vor susţine în lupta ta.

Mai degrabă, vor căuta să îţi întrerupă mersul, să te facă să renunţi. Doar pentru că uneori lucrurile nu se întâmplă aşa cum ţi-ai dori, nu înseamnă că trebuie să te dai bătut. Poate ai un vis în inimă, o dorinţă ascunsă în suflet.. ştiută doar de tine. Nu lăsa pe nimeni să-ţi fure ceea ce El ţi-a pus în inimă! Luptă, chiar dacă te simţi slăbit. Visează, chiar şi atunci când ţi se pare că o faci în zadar. Nu te compara cu ceilalţi, nu te subestima şi nu lăsa niciodată oamenii să te schimbe în cine vor ei să fii. Să nu uiţi că eşti unic, că poţi face lucruri mari, că nu e nevoie să fii cunoscut la nivel internaţional ca să simţi că ai făcut ceva mare. Poţi foarte bine face lucruri cu o dragoste mare în satul tău, în familia ta, în tine! Nu te limita la scuze şi nu căuta mereu impedimente în calea ta.

Ia-ţi câteva momente libere şi retrage-te în singurătate. Acolo analizează-ţi viaţa, înlătură ce trebuia aruncat de mult şi înlocuieşte golul din suflet cu ceva frumos. Caută să înfrumuseţezi suflete, să fii întotdeauna bun chiar şi cu cei care nu-ţi apreciază bunătatea şi iubeşte lucrurile mici din viaţă. Bucură-te de frumuseţea cerului, de florile de pe câmpuri şi de oamenii din viaţa ta. Însă nu te da bătut.. niciodată.

Scris de Milena Cismașiu – sursa:  intrebarileinimii.blogspot.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. AMIN 😀
    Multumesc, Milena, articolele tale sunt o mare binecuvantare pentru mine, si pentru multi altii, sunt sigura 🙂

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: