ANUNTURI

Cum au votat europarlamentarii romani, cea mai radicala lege anti-crestina din Parlamentul European

Poate ati auzit deja de “Raportul Estrela”, iar daca nu ati auzit, inseamna ca nu va pasa de ce se va intampla in UE si in Romania in urmatorii ani. Iata pe scurt despre ce este vorba in aceasta lege:

 • european-parliamentiberalizarea totală a avortului, prin relaxarea legislației restrictive (acolo unde aceasta mai există) și eliminarea procedurilor administrative de temporizare (consiliere, timp de așteptare). Accesul la avort să se facă imediat și fără obstacole;
 • avortul și contracepția, precum și operațiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici;
 • organizațiile private care promovează „sănătatea sexuală și reproductivă” trebuie finanțate din bani publici;
 • „reglementarea” (adică restricționarea) obiecției de conștiință, folosită de medici pentru a refuza practicarea avortului;
 • permiterea (impunerea) avortului și a serviciilor conexe în clinicile și spitalele administrate de culte religioase;
 • legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene;
 • obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar;
 • avort și contracepție gratuite pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților;
 • educarea „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității (adica propaganda pro-homosexuala).

Conform acestor puncte, putem sa ne imaginam un viitor nu prea indepartat in care homosexuali suedezi, de exemplu, vor face cursuri de educatie sexuala la elevii de clasa I din Romania, umflandu-le prezervative si aratandu-le mulaje corespunzatoare si cum se folosesc aceste “baloane”. Cadrul pentru acest scenariu, este realizat prin aceasta lege. De asemenea, in vremuri de criza in care sistemul medical gafaie si abia reuseste sa indeplineasca minimul necesar (in multe spitale operatiile sunt programate cu 1-2 luni in avans), asta mai lipsea de la statul de cheltuieli: avort, contraceptie, ong-uri care sa trimita facturile statului, etc

In buna traditie europeana, daca o lege nu trece la o prima votare, este trecuta din nou dupa ce se mai invart niste suruburi si se mai ung niste mecanisme ruginite. Deci probabil urmeaza “revotarea”. Si ca tot se apropie alegerile parlamentare, iata si cum au votat ai nostri si pentru ce au ei salarii de peste 5000 euro / luna in timp ce vor sa ne bage pe gat legi care sa finanteze din bani public astfel de “servicii”.

92% dintre deputați au votat conform cu linia partidului sau grupului parlamentar.

În delegația română, au votat pentru „rezoluția alternativă” (contra Raportului Estrela): – le mulțumim!

--
 • PDL: Elena Antonescu, Sebastian Bodu, Elena Băsescu, Petru Luhan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu, Iosif Matula, Rareş Niculescu, Cristian Preda, Teodor Stolojan, Traian Ungureanu.
 • UDMR: Csaba Sógor, Laslo Tokés, Gyula Winkler.

(toți din Partidul Popular European)

Au votat contra „rezoluției alternative” (pentru Raportul Estrela): – jos cu ei!

 • PNL: Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi, Renate Weber.
 • PSD: Victor Boştinaru, Corina Crețu, Minodora Cliveti, Viorica Dăncilă, Ioan Enciu, Ioan Mircea Pașcu, Dan Claudiu Tănăsescu.
 • Adrian Severin (neafiliat).

S-au abținut:

--
 • Vadim Tudor (PRM),
 • Sabin Cutaş (PC), Adriana Ţicău (PSD) – ultimii doi contra directivei grupului Socialist, din care fac parte; le mulțumim și lor!

Non-vot sau absenți:

 • Dan Dumitru Zamfirescu (PRM), Adina Vălean (PNL), Cătălin Ivan (PSD), Eduard Hellvig (PNL), Daciana Sârbu (PSD)

Deci europarlamentarii romani clar sunt pe-acolo doar ca sa dea cu stampila cum le dicteaza “grupul”. Nici unul nu incearca sau nu are nici o tentativa de a schita vreo miscare. Nici macar in parlamentul Romaniei cu atatea lipsuri cele 2-3 partide nu reusesc sa mobilizeze pionii sa voteze in grup cum le zice “regele” pentru ca mereu se gasesc cativa rebeli sau mai multe subcentre de opinie care imping votul in alta parte si fac uneori chiar surprize neasteptate. Si mai grav ca pe unul ii doar in fund de problemele astea, cum ar fi nevasta prim-ministrului sau tribunul Vadim. Sa ne mai punem insa problema daca vreunul dintre ei are un minim de convergenta cu morala si aspiratiile poporului in numele caruia ajung acolo?

Sursa: http://www.chiazna.ro/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

8 Comments

 1. E adevarat ca sunt destul de criticati PDL-istii datorita lui Basescu si Boc, dar asa cum sunt ei, sunt cativa din acest partid care inca mai tin la valorile morale. Bravo lor.

 2. Daca tara asta este plina de “drept creinciosi”, atunci ei /ele nu vor recurge la avort. Insa, optiuneaTREBUIE sa existe, dintr-o lista enorma de motive. Si nu exita propaganda “pro homosexuala”, adica oamenii nu devin homosexuali pentru vad la TV ori le spune cineva ce este si li se pare cool. Homosexualitatea NU este o alegere!

 3. La toti care au votat pro,sa le dea dmz.doar nepoti si copii homosexuali si plin de avorturi,sa le traiasca din plin. Huuuu gunoaielor pt ce sunteti acolo.

 4. foarte utila informatia. foarte interesante si detaliile legate de numele celor care au ales o directie sau alta in privinta votului. ar fi utila o lista cu numele tuturor celor care vor candida la alegeri viitoare impreuna cu diverse legi pt a vedea cum au votat, pentru cei care sunt interesati sa ofere un vot cat de cat informat. din pacate profetia biblica spune clar ca toata lumea se va inchina “fiarei” iar cine nu o va face, nu va putea nici sa cumpere, nici sa vanda.

 5. Sunt socata de proastele alegeri care mi se par de’adreptul iesite din comun. Faceti tot ce vi se cere doar din cauza la niste bani pe care NU sunteti in stare sa ii munciti ca si noi oamenii de rand. Eu abea traiesc de pe zi pe alta si voi luati 5000 € , pt ce? Pt a ne fute noua si copiilor nostri orice speranta ramasa si viitorul?! Jos guvernul Romanesc ca sunteti mai rai de cat animalele salbatice. Nu vedeti nimic inafara de bani. Cand v-a aparea cipul de 666 va ve-ti cai de alegerile astea. Dumnezeu nu doarme, o sa actionez atunci cand NU va asteptati. Fuck you all were it hurts the most. You idiots.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: