EDITORIALEPovesti

PASESTE IN NOUL AN CU INCREDERE!

1366197008_horoscope-2014John Claypool a povestit despre experienta traita de o misionara care a mers sa predea limba engleza într-o scoala din China. Ea a început întreaga aventura a acestei noi slujiri, avand o convingere deplina a chemarii lui Dumnezeu.

În timp însa ce traversa Pacificul într-un vas de pasageri ce o ducea spre China, o multime de temeri au început sa-i framante inima. La fel ca si Petru care si-a început umblarea pe mare plin de încredere, dar cand si-a îndepartat privirea de la Domnul Isus a fost prins de frica furtunii, la fel si ea a ajuns stapanita de anxietate si teama. În sufletul ei au început sa apara tot mai des întrebari precum: „Cum îmi voi purta de grija? Voi fi oare în stare sa învat limba? Care va fi reactia si raspunsul oamenilor pe care îi voi întalni?”

Într-o seara a mers sa se culce avand sufletul framantat de toate aceste întrebari si incertitudini. În timpul somnului a avut un vis deosebit: Se facea ca era în mijlocul Oceanului Pacific singura, neavand nimic altceva decat o platforma de scandura pe care abia putea sa stea în picioare si care o sustinea la suprafata. În acel moment a auzit o voce care i s-a adresat direct: “Paseste spre China!” Ea a raspuns imediat: “Nu pot! Nu pot sa merg pe apa. Daca voi parasi acest loc, cu siguranta ma voi îneca.”
Vocea însa a insistat vorbindu-i a doua oara: „Ti-am spus; paseste!” Porneste pasind spre China! Plina de frica, tremurand, dar în deplina ascultare, ea si-a ridicat piciorul si a încercat sa paseasca înainte. În momentul cand talpa piciorului a atins suprafata apei, o alta platforma de scanduri ca aceea pe care statea înainte, a aparut din adanc. La fiecare pas care a urmat apoi, de fiecare data o alta platforma se ridica din apa ca sa o sustina. Cand s-a trezit din somn nu mai avea nici un fel de teama si din acea zi a avut încredere deplina în Dumnezeu.

În Noul An, vor fi situatii cand si noi vom fi în mijlocul apei! În cine ne vom pune încredererea în acele momente?

sursa: cuvdumnezeu.blogspot.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura