ANUNTURIComunicate

Comunicatul Cultului Creştin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România în legătură cu presupusul pastor/predicator din Reşiţa, arestat pentru pornografie infantilă

comunicat În urma evenimentului prezentat în mass-media referitor la „predicatorul penticostal” acuzat de pedofilie, Cultul Creştin Penticostal precizează următoarele:

Numitul Costel Viorel Luniţă nu este membru în nicio biserică penticostală din cadrul Cultului Creştin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România, nu a fost niciodată hirotonisit (ordinat) ca pastor şi nu a fost botezat în vreuna din bisericile ce aparţin Cultului Creştin Penticostal.

Bisericile noastre sunt instituţii publice şi nu putem interzice participarea unei persoane la slujbele şi activităţile desfăşurate în biserică.
Biserica Penticostală condamnă astfel de practici imorale şi ilegale.
În baza dreptului la replică, vă solicităm să precizaţi poziţia Cultului Creştin Penticostal, pentru ca sutele de mii de credincioşi penticostali să nu sufere ca urmare a dezinformării.
CULTUL CREŞTIN PENTICOSTAL
DEPARTAMENTUL MEDIA
Pastor Florin Ianovici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Am fost la sala palatului cind fratele pustan a predicat mai demult si la chemarea la pocainta au venit in fata peste 300 de persoane.asa ca nu mai puneti la indoiala va rog daca este sau nu omul lui Dumnezeu .dupa Isus veneau multimi de gloate si noroade

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: