EDITORIALE

Acolo Sus, Soarele strălucește și pentru tine

Makeup-260x222“Tu mântuiești pe cel smerit, dar smerești pe cel cu ochii trufași.” Psalm 18:27

“La fel și voi, tinerilor, fiți-le supuși celor bătrâni! Și toți îmbrăcați-vă cu smerenie unii față de alții, pentru că Dumnezeu este împotriva celor mândri, dar celor smeriți El le dă har. Smeriți-vă deci sub mâna tare a lui Dumnezeu pentru ca, la timpul potrivit, El să vă înalțe!” 1Petru 5:5,6

“Așadar, eu, cel întemnițat pentru Domnul, vă îndemn să trăiți într-un mod vrednic de chemarea pe care v-a făcut-o Dumnezeu: cu toată smerenia, blândețea, cu răbdare, îngăduindu-vă unii pe alții în dragoste! Străduiți-vă să păstrați unitatea pe care o dă Duhul, prin legătura păcii.” Efeseni 4:1-3

Sunt makeup artist și lucrez mult cu femeile. De 6 ani  mă ocup cu punerea în valoare a frumuseții femeilor, fac machiaje pentru reviste, la filmări, pentru reclame, pentru mirese sau pur și simplu pentru femei normale care merg la diverse evenimente, uneori și pentru prietenele mele. Dumnezeu nu m-a adus întâmplător în acest context și sunt convinsă că poziția mea în acest domeniu este strategică, El răspândește prin mine dragostea și Cuvântul Său, eu sunt o aducătoare de vești bune! Am machiat și întâlnit foarte multe femei, atât de diferite și atât de speciale. Și am reușit să observ multe lucruri în lumea artistică printre modele, prezentatoare, cântărețe, dar în ultima vreme Domnul mi-a atras atenția în mod deosebit către lumea creștină, către femeile credincioase. Sunt vremurile de pe urmă și vanitatea (îngâmfarea, trufia, înfumurarea) a cuprins ca o maladie lumea, făcând victime mai ales în rândul femeilor. De curând, am regăsit aceste lucruri despre care vreau să vă scriu și într-un material al omului lui Dumnezeu, pastorul T.D.Jakes, și asta m-a încurajat să vă împărtășesc aceste gânduri și să vorbesc deschis despre acest subiect.

Vanitate =  ambiție neîntemeiată; dorința de a face impresie; orgoliu, trufie, îngâmfare, înfumurare; deșertăciune, zădărnicie. (DEX)

Vanitatea este o femeie care nu iese din casă fără să fie machiată, cu părul perfect aranjat și coafat impecabil. Vanitatea este o femeie care poartă haine strâmte, tocuri înalte și căreia îi pasă mai mult de ceea ce cred și gândesc alții despre ea decât ce crede ea însăși sau gândește despre propria-i persoană. Aceasta petrece ore întregi în fața oglinzii pentru a se asigura că totul este perfect, pentru ca apoi să o ia de la capăt.

Nu trebuie să ne lăsam păcăliți. Rujul roșu, strident și machiajul puternic, perfecționist maschează și ascund durerea ei. Această femeie crede că dacă nu se camuflează cu machiajul și cu tot restul, ceilalți vor reuși să vadă înăuntrul ei, vor detecta durerea și golul pe care îl simte. Ea și-a decorat fața și trupul, dar nu și-a decorat sufletul. Ea încearcă să se poarte ca o regină, dar în realitate nu este regina nimănui, este regină peste nimic . În secret ea își dorește să fie iubită nu pentru felul în care arată, ci pentru ceea ce este ea cu adevărat. Dar această femeie nu poate obține dragoste sinceră de la alți oameni, ea poate avea această iubire necondiționată doar de la Dumnezeu. Ea trebuie să se întoarcă la Dumnezeu, să I se predea Lui în totalitate, Mântuitorului, pentru a putea fi total transformată din interior către exterior. Numai prin El o asemenea femeie poate deveni o doamnă așa cum El și-a dorit să fie, înca de la început, o fiică, o prințesă a Cerului cu drepturi depline!!! Să ne rugăm pentru cele care sunt în această situație, care poate ne rănesc pe noi sau pe alții, să încercăm să vedem dincolo de aparențe și să Îl rugăm pe Dumnezeu să le restaureze, să le ajutăm să pășească din nou în adevăr, lumină și bucurie divină, să îmbrace smerenia și curăția pentru a străluci de dragostea și frumusețea Domnului! Acolo Sus, Soarele strălucește și pentru tine…și pentru mine…pentru noi toate!!! Fiți binecuvântate!!!

Carmen Dincă

http://www.flacarainchinarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

 1. Ai dreptate ,cred ca nimic nu e mai strigator la cer decat cand vezi crestinii si crestinele in locuri cu desfranatii si desfranatele ,si cu curvarii si curvele la un loc.Nu de mult am ramas socata cand am vazut intr-o fotografie ,defapt erau mai multe asa acolo , dar m-a captat o pretinsa crestina Baptista maritata si bogata , „serioasa „cu copii ,in fata unui artist tanar crestin ,cu fusta crepata in fata ,tocuri ,unsa ,rujata si arata ca cele din reviste de moda indecenta si umbla si radea cu vlajganii aia tinerii si pofticiosi de placeri .
  Ce facem cu tinerele curve bogate din crestinism si cu nevestele altuia care se imbraca asa si se poarta in fata tinerilor crestini ca sa ii ispiteasca?!!.
  Oare nu trebuie judecate de cei duhovnicesti?!!!
  De la cine sa invete tinerele crestine de azi daca cele mai in varsta ,maritate arata ca curvele macheate,pensate ,siluete ,cu tocuri,fuste stramte crepate si mulate, in fata tinerilor de azi ?!!.
  Doamne vino mai curand si nimicestei pe toti desfranatii si desfranatele ,curvarii care se considera crestini si sunt ispite de curvie pentru ceilalti crestini pocaiti .
  Totul in crestinism a degenerat in desfrau si minciuna ,curvie si idolatrie.Suntem cu crestinismul la zero ,nimic nu mai este sfant si curat inaintea Lui Dumnezeu.
  Dumnezeu sa le poacaiasca pe toate crestinele care se evidentiaza ca curve in fata crestinilor pocaiti ,dar ele se considera crestine !!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: