ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Păcatele creștinilor – 5. Amânarea – Vladimir Pustan

Nu-mi mai aduc aminte cine zicea că Diavolului nu-i pasă de cât bine putem face, câtă vreme acest bine vrem să-l facem mâine. Suntem specialiști în a lăsa ce-i de făcut azi pentru mâine poate și pentru faptul că avem cuibărit în subconștient gândul că poate mâine nu mai trebuie.
statul_puf1234_10490300_77014500_26806600 de a ne pocăi de obicei e lăsată pentru mâine. La pensie, când putem să-i dăm Domnului eventual o artrită, un aparat auditiv, o proteză dentară, niște ochelari și-un pui de Parkinson. Dorința de-a face bine cuiva, o vorbă bună, o coajă de pâine, o haină, e sugrumată de săptămâna viitoare. Poate până atunci se îmbogățește sau se mută. Sau poate moare… Iar azi avem facturi de plătit și telefoane inteligente de cumpărat. Plus leasingul la mașină.
O grămadă de oameni mor singuri așteptând ca cineva să le spună un „Te iubesc” azi, iar azi suntem atât de ocupați și neatenți. Florile de ieri sunt puse pe morminte azi, păcatul de azi devine tovarăș credincios și mâine. Rămâne totul pentru la anul. La anul și la mulți ani.
Singurul lucru ce nu se amână e venirea lui Hristos pentru că nu depinde de noi ci de El. Atunci mulți o să aibă ca recompensă în locul bucuriei de azi, necazul de mâine.


libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

 1. Adevarat,Domnul Isus Hristos cand I sa dat sa bea paharul maniei Lui Dumnezeu nu a zis Doamne Tata sa lasam pe maine ,ci a zis :
  „TOTUSI FACA-SE NU VOIA MEA CI A TA „.
  LUCA 22:41. Apoi S-a departat de ei ca la o aruncatura de piatra, a ingenuncheat si a inceput sa Se roage,
  42. zicand: „Tata, daca voiesti, departeaza paharul acesta de la Mine! Totusi faca-se nu voia Mea, ci a Ta.”
  43. Atunci I s-a aratat un inger din cer, ca sa-L intareasca.
  AMIN!
  Dumnezeu este la o aruncatura de piatra departe de noi,dar trebuie sa ne rugam in acel loc si sa cerem voia Lui in toate bolile si suferintele noastre .Rezolvarea problemelor noastre sunt la o aruncatura de piatra, dar credinta noastra mica ne indeparteaza prea mult de Dumnezeu.
  (Filipeni.4:5)
  Blandetea voastra sa fie cunoscuta de toti oamenii. Domnul este aproape. Amin!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: