EDITORIALE

Când Iov vede pe Dumnezeu – de Florin Ianovici

Când ai uitat ultima data sa mai respiri? Când ai fost ultima data fascinat de ceea ce vezi incat sa uiti cu totul de tine? Bietul Iov tot cu ochii in tarana isi plangea necazul asteptând un raspuns de la Dumnezeu…! Intr-un tarziu Dumnezeu a aparut si i-a vorbit!

 Dumnezeu a venit in mijlocul furtunii imbracat cu maretie, cu stralucire si slava! Si i-a spus lui Iov: “„Încinge-ţi mijlocul ca un viteaz; ca Eu să te întreb, şi tu să Mă înveţi.” Iov 40:7. Dumnezeu s-a asezat in banca si l-a invitat pe Iov sa fie profesor.
isusNaucit, coplesit de slava lui Dumnezeu, Iov a rostit in final: Iată, eu sunt prea mic; ce să-Ţi răspund? Îmi pun mâna la gură.”„Urechea mea auzise vorbindu-se de Tine; dar acum ochiul meu Te-a văzut.” Iov 40:4 si 42:5
In lupta surda cu nimicurile si rautatea ce ne asalteaza tu ai nevoie de o portie strasnica din maretia unui Dumnezeu care nu e deranjat de intrebarile unor pipirigi ca noi.
In fond Dumnezeu abia asteapta sa iti spuna cate ceva despre constelatii ascunse, miresme uitate, culori nevazute, carari nebatatorite…!
Tratati incrancenarea vietii cu fascinatia cerului! Mirarea de pe fata ta e zambetul de pe chipul Lui…!

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: