ANUNTURI

DANIEL CURPAȘ a murit, avea doar 22 de ani

OLYMPUS DIGITAL CAMERANe rugăm Bunului Dumnezeu – Tatăl Sfânt prin Domnul, Mântuitorul și Mijlocitorul nostru ISUS HRISTOS ca în marea-I îndurare să mângâie cu dragoste și alinare, prin puterea Duhului Sfânt, inima dragilor noștri ALEXANDRU și ANUȚA CURPAȘ.

În aceste momente de încercare și zidire sufletească, de întărire a credinței noastre în Dumnezeul Viu al Dragostei și Păcii, la despărțirea în veșnicia promisă de Domnul Isus Hristos celui care a fost DANIEL CURPAȘ, fiul mult-iubit, trecut în adormire la vârsta de 22 de ani, comunitatea creștină a Bisericii Baptiste „Betel” din Salonta este alături, în rugăciune și simțire frățească de familia îndurerată. Dumnezeu să-i întărească, să-i călăuzească și să le dea biruință pe calea credinței pentru Slava Numelui Său în Ziua Judecății și a regăsirii în turma Păstorului cel Bun – Domnul și Dumnezeul nostru Isus Hristos.

Domnul este păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic. El mă paşte în păşuni verzi şi mă duce la ape de odihnă; îmi înviorează sufletul şi mă povăţuieşte pe cărări drepte, din pricina Numelui Său. Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine.(…)” Psalmul 23, Amin.

Cu respect si consideratie,
SORIN PETRACHE

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura