ANUNTURI

Cărți pentru frații noștri

carteAnul acesta ne-am propus să-i vizităm pe românii din Ungaria, Serbia, Ucraina și Republica Moldova. Pe lângă Cuvântul lui Dumnezeu vrem să le ducem cărți în limba română pentru a completa un gol pe care ni l-au semnalat. Bibliotecile comunităților românești din diaspora imediată sunt sărace. Mulți dintre frații noștri români și-au pierdut ”rădăcinile”, iar copiii lor, cei mai mulți, au crescut fără să învețe limba română.

De aceea, haideți să fim o mână întinsă pentru ei. Avem nevoie de cărți de literatură română și literatură universală dar și de literatură creștină. Deschide-ți inima, cercetează biblioteca, împachetează și trimite cărțile la sediul nostru: Fundația Cireșarii, str. Livezii, nr. 1 A, jud. Bihor, loc. Beiuș. Suportăm noi cheltuielile poștale. 

Atenție!!! Cărțile donate trebuie să fie numai cele specificate: de literatură română și literatură universală dar și de literatură creștină (fără reviste, broșuri, tratate etc.) și să se afle într-o stare bună (cu copertă, pagini legate și curățate de praf).

Pentru cei care nu se pot despărți de literatura română de acasă puteți dona bani în conturile fundației noastre, cu specificația ”Cărți pentru frații noștri”, și noi vom achiziționa cărți ale scriitorilor și poeților români pe care le vom dărui cu dragoste.

Pentru orice întrebare referitoare la acest proiect vă stăm la dispoziție prin adresa de e-mail head.office@ciresarii.ro sau la numărul de telefon 0259/321.693 (luni-vineri, orele 08-16).

Cu mulțumiri,

 Vladimir Pustan – Președinte al Fundației Cireșariic

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: