ARTICOLUL ZILEIStiri

FLORIN CIOABĂ A MURIT, REGELE ROMILOR era PENTICOSTAL

florin_cioaba2_89754700Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, a murit astăzi după ce luni suferise un preinfarct în timp ce se afla în vacanţă în Turcia.

Fiul autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, că tatăl său a suferit, luni după-amiază, un preinfarct şi este în comă indusă, la un spital din Antalya.

„Tata a suferit un preinfarct ieri după-amiază (luni după-amiază, n.r.), el se ştia cardiac, însă nu a mai avut probleme de foarte mult timp. Probabil au fost călduri foarte mari şi asta i-a activat problemele medicale. Eu am vorbit cu el de dimineaţă şi era foarte agitat, iar acum ştiu că este într-o comă indusă medical”, spunea atunci Dorin Cioabă, care se afla în Turcia.

Medicul cardiolog Şerban Brădişteanu s-a deplasat în Turcia pentru a-l consulta Florin Cioabă. “A avut un stop cardiac care a fost resuscitat, a urmat intubarea şi pentru menţinerea în viaţă s-au administrat barbiturice, respectiv sedative, ca să suporte aparatele. Medicul de gardă era acolo cu un anestezist, deci din punct de vedere medical era foarte, foarte bine îngrijit”, declara Şerban Brădişteanu.

Florin Tănase Cioabă s-a născut la data de 17 noiembrie 1954 în orașul Târgu Cărbunești (județul Gorj), fiind fiul lui Ion Cioabă (1935-1997), bulibașă al rromilor din România, care s-a autoproclamat în anul 1992 ca „rege internațional al tiganilor”. S-a mutat împreună cu tatăl său în orașul Sibiu în anul 1963 și s-a căsătorit conform tradițiilor țigănești la vârsta de 14 ani, cu Marica. A absolvit mai târziu Seminarul Biblic „Betania” din Sibiu, devenind predicator penticostal. Tatăl său, „regele” Ion Cioabă a fost o persoană foarte bogată. În anul 1996, toată familia sa s-a lepădat de legea țigănească și s-a pocăit, trecând la cultul penticostal.

După moartea tatălui, Ion Cioabă, la data de 23 februarie 1997 în urma unui infarct miocardic, singurul său fiu, Florin Cioabă, a fost moștenit titlul de „rege al tiganilor de pretutindeni”, ceremonia sa de încoronare fiind celebrată tot de un penticostal, afiliat la Congregația Adunarea lui Dumnezeu-Assemblies of God din S.U.A. După afirmațiile proprii, el conduce o etnie de circa 3 milioane de cetățeni.
sursa: www.capital.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

 1. Dumnezeu sa il odihneasca si sa intareasca familia indoliata.

  Parca tot mai multi crestini penticostali mor si se duc la cele vesnice ,fiecare are moartea lui intr-un mod diferit.Oare e timpul Miresei Domnului sa plece de pe pamant?!!!
  Si acest pastor vroia sa aduca la crestinism cat mai multi rromi care parca se razvratesc tot mai mult impotriva Lui Dumnezeu si sunt tot mai rai si tot mai avari,zgarciti si lacomi dupa bani.Am invatat ca acum oricine incearca sa faca ceva mai mult si mai bine este oprit .Diavolul nu doarme si opreste planurile bune,dar Dumnezeu stie de ce!!.
  Am vazut la TV cum o multime de crestini din familia decedatului se rugau ,fara raspuns pozitiv tocmai ca sa ii smereasca,ca atunci cand te rogi si ceri o binefacere Domnului ,trebuie sa faci totul cu credinta si lepadare de sine si de tot ce ai mai scump.Eu cred ca acesti rromi bogati e timpul ca sa dea totul la saraci ,nu sa planga ,ca tot degeaba.NU PLANSUL E SOLUTIA ,CI MILA DE CEI SARACI.
  Tot asa, oricine dintre voi, care nu se leapada de tot ce are, nu poate fi ucenicul Meu. (Luca.14:33)
  Nu e deajuns ca ti-ai schimbat religia si ai trecut la crestinism ,TREBUIE SA NE POCAIM .Si mai stiu din Biblie ,ca oricine nu se leapada de avere si de tot ce are bogatii ,aurul si toti bani, Dumnezeu nu te primeste in sanul Sau.Crestinismul nu inseamna imbuibare si bogatie, ci smerenie si pocainta.Cine nu poate lasa toata averea nu poate sluji cu adevarat Domnului.Trebuie ca toti crestini sa ne lepadam de tot ce avem ,ca sa nu murim bogati .Nici un bogat nu va intra in imparatia cerului.Si e rusinos ca acesti crestini sa ceara ajutor STATULUI cand ei au bani si aur in banci .Ei din contra trebuie sa isi vanda tot daca l-au iubit si l-au urmat in credinta nu sa cerseasca iar.Un crestin adevarat nu cerseste!
  Pocainta cu aur si bani multi in banca ,nu exista! Cand ai bani iti permiti lux ,vacante etc.dar nu un loc in cer.Dumnezeu sa ii ajute sa se pocaiasca cu adevarat toti rromi bogati si care traiesc in lux si imbuibari.Cu greu se leapada cineva de avere si bogatie ,dar de religie poate oricine.
  Vegheati sa nu cadeti in ispita ca sa nu muriti bogati!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: