ANUNTURIConferinte

Conferinta de lauda si inchinare – 21-23 august 2013, Timisoara

2013_conferintaLaudaInchinare_Agape_aug21-23Avem bucuria de a avea ca invitat pe David Baroni, despre care puteti citi mai jos:

David Baroni este compozitor, cântăreţ, muzician, producător, conferenţiar, artist şi lider de închinare cunoscut pe plan internaţional. David a fost unul dintre compozitorii casei de înregistrări Integrity Music şi este preşedinte la KingdomSongs Inc. David împreună cu soţia lui, Rita, au slujit în 27 de naţiuni şi în 49 de state.  Cântecele lui au fost întregistrate de Michael W. Smith, Ron Kenoly, Alvin Slaughter, Kent Henry, Don Moen, Selah, Morris Chapman, Phil Driscoll, Debby Boone, The Imperials, Morris Chapman, Natalie Grant şi de mulţi alţii. Ultimele lui albume sunt: “Sound of Heaven,” „Father’s Heart” and “A Quiet Place: Hymns and Worship Instrumentals”.

Este cunoscut pentru textele sale profunde şi profetice şi pentru măiestria pe care o dovedeşte când cântă la pian, David de asemenea combină exuberanţa lui pentru Cristos cu maturitatea unui slujitor experimentat al Evangheliei. David a slujit la International Worship Institute timp de 15 ani şi este membru în biserica The Gate din Franklin, TN. El şi Rita au trei fiice, un nepot pe nume Elisha David şi o nepoţică pe nume Alethia Grace.

NU se va percepe taxa de participare. Intrarea este libera! http://www.scoaladeinchinare.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: