ANUNTURIPrezentari: Librariact.ro

Nick Vujicic încheie un contract pentru publicarea mai multor cărţi

Viata fara limite-228x228Evanghelistul australian Nick Vujicic, care s-a născut fără mâini şi picioare şi care a inspirat mii de vieţi prin exemplul şi credinţa sa, a încheiat un contract cu WaterBrook Multnomah Publishing Group, pentru publicarea mai multor cărţi.

Nick Vujicic ARE O CARTE TRADUSA SI SE POATE CUMPARA DE LA LIBRARIA CRESTIN TOTAL – www.librariact.ro

Nick Vujicic, unul dintre cei mai carismatici speakeri motivaţionali, la nivel mondial, a încheiat un contract cu WaterBrook Multnomah Publishing Group, pentru a publica o serie de cărţi. Nick Vujicic a mai publicat cu această editură şi cărţile Life Without Limits: Inspiration for a Ridiculously Good Life, Unstoppable: The Incredible Power of Faith in Action şi Limitless: Devotions for a Ridiculously Good Life, care au fost traduse în 28 de limbi. Următoarea carte care se va publica sub acest contract este A Bully’s Dream, în care îşi va povesti experienţa sa şi în acelaşi timp îi va încuraja pe cei care se află în situaţii asemănătoare, oferindu-le sfaturi practice pentru a le depăşi. De asemenea, în anul 2015, aceeaşi editură va publica Love Without Limits, în care va povesti cum a cunoscut-o pe soţia sa şi despre naşterea fiului său, notează global.christianpost.com.

În cadrul proiectului 2013 World Outreach, a vizitat Japonia, Filipine, Malaezia, Cambodgia şi alte ţări din continentul asiatic. În Vietnam, o ţară comunistă unde numai 8% dintre locuitori sunt creştini, a avut ocazia să vorbească pe un stadion de fotbal, lucru considerat un miracol de către organizatorii vietnamezi. În toamnă, este prevăzut să ajungă în America de Sud.

Evanghelistul Nick Vujicic s-a născut acum 30 de ani în Brisbane, Australia. De la naştere a suferit de sindromul Tetra-Amelia, o boală ciudată caracterizată de lipsa celor patru membre, mâini şi picioare. În anul 2005 a înfiinţat o asociaţie non-profit, Life Without Limbs, cu obiectivul de a dărâma bariere şi de a crea punţi care să-i aducă pe oameni mai aproape de dragostea şi speranţa care se găsesc în Christos. În prezent este căsătorit, are un fiu şi a vizitat mai bine de 47 de ţări, pentru a răspândi Evanghelia şi mesajele sale pline de speranţă.

sursa: www.semneletimpului.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: