Stiri

Conferința Națională a Asociației Polițiștilor Creștini

Cladire-campus-300x225In perioada 15-18 august 2013 sunteti invitat impreuna cu familia dumneavoastra sa participati la conferinta nationala a Asociatiei Politistilor Crestini din Romania care se va tine la Campusul Crestin „BETEL” din Oradea, str. General Nicolae Sova, nr. 6 (cartier Nufarul).

Cladirea campusului dispune de 190 locuri de cazare in camere cu trei paturi, 200 de locuri la restaurant si o sala mare de conferinte cu 300 de scaune. Cladirea a fost inaugurata in septembrie 2012, fiind dotata cu toate utilitatile.

Fiecare participant v-a achita 150 de lei pentru toata perioada conferintei (trei mese pe zi + cazare) in contul Asociatiei Politistilor Crestini din Romania-Filiala Bihor, deschis la Banca Comerciala Romana Oradea, str. Dimitrie Cantemir, nr. 2, CUI:  26319276, IBAN: RO74 RNCB 0032 1138 6929 0001, pana la data de 31 iulie 2013, cu specificaţia: pentru conferinta.

Pentru copiii sub 15 ani nu se plateste nimic. Participantii care nu au nevoie de cazare vor achita doar 90 de lei/persoana (pentru cele noua mese asigurate).

Conferinta incepe Joi – 15 august cu inregistrarea si preluarea camerelor intre orele 15-19 si se incheie duminică -18 august cu masa de pranz (orele 14:00).

Programul va fi cat mai lejer, pentru a avea timp suficient sa interactionam unii cu altii. Pe langa inchinare (cantare, rugaciune), mesaj biblic si marturii personale, vom organiza ateliere pentru dezbateri in grupuri mici (grup politisti, grup jandarmi, grup pompieri, grup femei etc) iar copiii vor avea separat un timp special de inchinare si activitati sportive (concurs cu premii).

Vineri, dupa masa de pranz, vom aloca timp pentru excursie: unii la Pestera Ursilor ( http://www.pesteraursilor.net  ) iar altii  la Aqua Park President Baile Felix ( http://www.aquapark-felix.ro  ).

Vom avea cu noi politisti din Elvetia, Moldova, Serbia si din alte tari, pentru realizarea unui schimb de experienta constructiv.

Pentru a ne conduce in inchinare au fost invitati: Cornel Cuibus (Viena), Ovidiu Liteanu (Cluj) si grupul pompierilor (Huedin).

In cadrul acestei conferinte vom avea o lansare de carte: agenda cu devotionale APC intr-un tiraj de 10.000 bucati pentru toate judetele din Romania.

Nu uitati sa va aduceti uniforma cu epoleti, pentru fotografii.

Confirmarea participarii (nume, prenume adulti si copii), se va face telefonic sau prin e-mail la:

Bohus Petru, 0745-234.336, e-mail petricabohus@rdslink.ro 

Bochis Ioan, tel. 0746-141.599, e-mail bochisioan@yahoo.com

pana  in data de 31 iulie 2013.

Sunteti asteptati cu toata dragostea. Va asigur ca nu veti mai uita aceasta conferinta deosebita.

Cladire Campus

Campusul

Sala de conferinte

Sala de conferinta

Dormitor

Dormitoarele

Baie

Baia

Cu respect,

Petrica Bohus
Vicepresedinte APC Romania

+40 745-234.336
bohus@cparo.ro
www.cparo.ro

http://www.apcro.eu
http://www.internationalcpf.org

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: