A PLECAT LA DOMNULEDITORIALE

O durere atât de mare într-o zi atât de fierbinte…

64308_489299831156186_840907626_nCe om poate îndura o suferinţă atât de mare? A fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor celor care au venit, vineri, la înmormântarea lui Timotei şi Adrian Blaga de la capelă. Oameni de toate vârstele şi din toate confesiunile au vrut să fie alături de Lidia Blaga, femeia care şi-a pierdut în acelaşi timp singurul copil şi soţul. A fost poate cele mai triste funeralii din istoria recentă a Bistriţei.

Moartea şi-a arătat vineri cea mai îngrozitoare faţă a ei. I-a smuls din viaţă şi de lângă familie pe Timotei (9 ani) şi pe Adrian Blaga (39 de ani), lăsând în urma lor un suflete sfâşiate în bucăţi. Ce om poate îndura atât de multă durere? – s-au întrebat toţi cei care au privit-o pe Lidia Blaga lipită de sicriele celor mai dragi fiinţe din viaţa ei, singurul ei fiu şi soţul. Nimeni, ar fi răspuns fiecare dintre cei care au asistat la funeraliile celor doi într-o căldură înăbuşitoare în care abia se putea respira. Nimeni nu a plecat însă convins că, dacă va sta aproape de această femeie greu încercată, poate va putea lua măcar o parte din durerea ei.

Solidaritate, compasiune, dragoste. E ceea ce au arătat toţi cei care într-o zi cumplită cum a fost aceasta au ţinut să fie alături de Lidia Blaga, femeia care, în loc să sărbătorească alături de soţul ei împlinirea unui anumit număr de ani de la căsătorie (astăzi era chiar aniversarea lor) a trebuit să se despartă de el şi de fiul lor într-un mod atât de tragic fără să aibă răspunsul la întrebarea De ce?

Pastori, rude, prieteni, apropiaţi, oameni simpli s-au rugat pentru ca Dumnezeu să facă dreptate acestei familii atât de greu încercate, să o mângâie şi să o scoată pe Lidia Blaga din hăul în care acum s-a scufundat.

sursa: www.timponline.ro

--

capture-20130809-194527

totul1totul1

Pe Crestin Total – www.crestintotal.ro au aparut mai multe articole despre pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său. CLICK AICI

--

 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Daca a lasat sa se intample asa nedreptate, Dumnezeu nu va face nimic pentru a o indrepta. Sa speram ca politia ii va depista pe acei criminali odiosi. Parerea mea este ca sunt sanse mici ca sa fie prinsi. Poate sanse nule, de fapt.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura