EDITORIALEPovesti

CAT DE POCAIT ESTI?

Stanley Jones a povestit odata, despre un brahman care s-a hotarât sa traiasca o viata de ascet într-o manastire. Când a ajuns însa la aceasta mânastire, staretul i-a spus ca trebuie sa participe nu numai la slujbele religioase, ci si la toate slujbele administrative si gospodaresti, printre care era inclusa si curatarea latrinelor. Când a auzit despre curatarea latrinelor, fostul brahman ce provenea din castele înalte din India, s-a adresat staretului spunânându-i ca aceasta slujire nu i se potriveste. Staretul i-a spus însa ca n-ar trebui Cine e modelulsa aiba aceasta atitudine, pentru ca înaintea Domnului Isus nu sunt slujiri onorante si slujiri dezonorante, si însusi Fiul lui Dumnezeu ne-a dat un exemplu atunci când a spalat picioarele ucenicilor Sai. Când staretul credea ca explicatiile sale si-au atins scopul, brahmanul convertit la crestinism i-a raspuns: ”parinte staret, este adevarat tot ceea ce-mi spuneti; dar nu pot împlini slujba despre care îmi vorbiti si sa curat latriele, pentru ca eu m-am pocait, dar nu asa de mult!”

      Aceasta-i si problema multor crestini astazi; acestia s-au pocait, dar nu asa de mult, încât sa se si angajeze pentru a împlini orice slujire! O persoana care s-a pocait cu adevarat, este gata sa-i slujeasca pe semeni asa cum i-ar sluji lui Hristos, pregatita sa plateasca chiar cu pretul vietii.

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la: +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Domnul sa aiba mila! Si eu m-am pocait, dar nu total si nu e bine. La Dumnezeul nostru nu merge cu jumatati de masura. Trebuie sa ne pocaim serios, zi de zi.

  2. Invata ce inseamna pocainta. Certeteza cat timp a fost pocaiti apostoli si primii crestini? Daca nuvei ajunge credincios ,sa devii fiu legal ,nu vei avea acces in cetatenia cerlui.Pocainta nu este vrevelnica , dar viata poate sa fie vesnica depinde numai de tine. Cu pocainta nu ajunj nicaeri, ca nu este legal numai afectif ..Dumnezeu Tatal a dat legi si in noua testament .Certeteaza capitolele; Pavel…catre Evrei , lesatana te face sa ai sentimente dar sa nu sti cum sa ajunj legali in inparatie.Cere si hristos te va invata prin duhul Sfant .Sper ca am fost de folos .Sant peste 40 de ani crestin si am trecut prin multe pe care puteam sa evit daca aveam cunostintele necesare .Cine cauta cu spiritul deschis va fi lasat sa cunoasca adevarul solicitat.MARA NATHA Cu stima MERIKE.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: