APEL RUGACIUNE

Apel la post și rugăciune: Susține cauza familiei Furdui

Va rog în Numele Domnului Isus să luați în considerație această cauză. Dacă după 5 luni încă nu credeți în ea și nu vă simțiți chemați să vă implicați vă stăm la dispoziție cu orice informații. Toate bisericile Evanghelice sunt chemate vineri 08.10 la un post pentru cauza familiei Furdui și pentru evenimentul de sâmbătă. Vă rog să vestiți acest post! Este un protest important, este în limba Germană, și poate pune o presiune semnificativă pe cei care pot da drumul copiilor acasă. Poate nu va mai fi nevoie de altele.
Cu ajutorul Domnului vom avea cât de curând și ceva schimbări și îmbunătățiri în organizarea grupului de inițiativă și poate vom ajunge mai ușor și mai clar la inimile dumneavoastră, dar până atunci vă rog să vă rugați și dacă Domnul vă pune pe inimă să vă alăturați, faceți cu toată inima! Eventual motivați și pe alții. Postul este important pentru că recunoaștem cu toții că este un război spiritual.
Noi vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră de până acum și ne rugăm ca Domnul Isus să vă răsplătească personal cât și bisericile dumneavoastră cu cel puțin unitate și credință sporită în urma implicării în rezolvarea acestui caz.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Echipa de slujitori care susțin cauza familiei Furdui În care este implicat și un înfocat susținător ,aproape de familie ,președintele comunității penticostale române din Italia pastorul

Dănuț Iacob!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura