EDITORIALE

Crede in rugaciune.. rugaciunea schimba inimi

O femeie a cumparat un poster pe care erau scrise cuvintele „Rugaciunea schimba lucrurile!” Bucuroasa de acest adevar, ea a atarnat posterul într-un loc vizibil în sufragerie, dorind ca acesta sa fie motto-ul casei. Dupa cateva zile a observat însa ca posterul nu mai era în locul unde a fost asezat. Surprinsa de aceasta disparitie, femeia l-a întrebat pe sotul ei daca stie ce s-a întamplat. “Eu l-am luat, a raspuns sotul!” ziuaSi mai nedumerita, sotia l-a întrebat: “de ce ai facut asta? Nu crezi ca rugaciunea poate schimba lucrurile? Ba da, i-a raspuns sotul; si tocmai pentru ca am aceasta credinta l-am mutat, pentru ca nu-mi plac schimbarile!”

     Unii oameni s-au obisnuit asa de mult cu modul lor de viata, încât nu mai vor nici o schimbare. Acestia se opun, chiar si atunci când schimbarile sunt în interesul lor. Cauza acestei atitudini se afla însa în egoismul si comoditatea inimii lor.

 

     Esti multumit cu ceea ce ti se întampla? Ce crezi ca Dumnezeu asteapta sa se schimbe în viata ta? Daca doresti cu adevarat o schimbare, ar fi bine sa începi sa te rogi chiar de astazi si viata ta nu va mai fi la fel.

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: