Stiri

Cea mai populară Biblie electronică a atins 100 milioane de instalări

Cea mai populară Biblie electronică, YouVersion Bible App, a atins duminică pragul de 100 milioane de instalări, iar pastorul care a venit cu ideea utilizării tehnologiei pentru a face Biblia mai accesibilă pe smartphone-uri și tablete speră că va depăși în popularitate chiar și aplicații de top, precum Facebook, Twitter sau Instagram.
youversionapp_400„Suntem extrem de entuziasmați să vedem cum Biblia câștigă teren, pentru că, în felul acesta, Cuvântul lui Dumnezeu devine tot mai cunoscut”, a afirmat ieri pastorul Bobby Gruenewald, pentru Christian Post. „Într-o zi sperăm că va depăși cu mult popularitatea aplicațiilor Facebook, Twitter și Instagram”, a adăugat pastorul, care a lansat aplicația YouVersion în 2008.

 

„Aceasta nu e atât de mult o poveste despre o aplicație, cât e despre misiunea globală de răspândire a Bibliei, realizată de către societăți Biblice care oferă gratuit peste 500 de versiuni ale Bibliei în peste 300 de limbi, pentru a fi folosite de sute de voluntari consacrați”, a precizat Gruenewald. El a sperat inițial la 80.000 de instalări în primele șase luni, dar acest număr a fost depășit în primul weekend de la lansarea aplicației.

 

„Cea mai grozavă parte a faptului că am atins pragul de 100 milioane de instalări e că acesta e abia începutul. […] În nenumărate rânduri am văzut cum Dumnezeu folosește asemenea pietre de hotar pentru a genera o creștere exponențială. De fapt, am atins pragul de 50 milioane de instalări cu doar 14 luni în urmă, în mai 2012. Suntem convinși că Dumnezeu ar vrea să facă mult mai multe lucruri pentru a-i ajuta pe oameni să cunoască Cuvântul Lui, și credem că acest lucru începe cu prima sută de milioane”, a afirmat Gruenewald.

--

 

Creatorii aplicației YouVersion afirmă că primul sondaj mondial realizat pe cea mai mare comunitate de cititori ai Bibliei digitale a descoperit că Bible App nu schimbă doar frecvența utilizării Bibliei, ci și experiența în sine. Peste 77% dintre respondenți au afirmat că citesc Biblia mai frecvent, deoarece o au instalată pe dispozitivele lor mobile, pe care le iau cu ei peste tot.

 

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

Sondajul a arătat de asemenea că utilizatorii folosesc aplicația atât acasă și la biserică, cât și la locul de muncă sau în timpul deplasărilor. Peste 67% trec de la o versiune a Bibliei la alta. „Niciodată până acum n-a mai fost posibil să compari instantaneu traduceri multiple ale Bibliei. În trecut, era nevoie de o cameră plină cu Biblii și săptămâni sau chiar luni pentru a realiza acest lucru. […] Acum, când nu înțelegi o anumită expresie, e foarte ușor să verifici altă traducere pentru a-i clarifica înțelesul”, a afirmat Gruenewald.

 

Creatorii aplicației afirmă că Gruenewald nu vede nicio limită când vine vorba de extinderea utilizării ei, iar motto-ul ales pentru celebrarea atingerii acestui prag istoric, marcat prin lansarea mai multor inforgarice, îi exprimă cel mai bine sentimentele: „Începe cu 100 de milioane”.

sursa: www.semneletimpului.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: