ANUNTURITurnee

Matt Redman şi Martin Smith vin in Budapesta

946487_10151670087879228_580297314_n9th October – VSETIN, CZECH REPUBLIC
10th October – RUZOMBEROK, SLOVAKIA
11th October – ZAGREB, CROATIA
12th October – BUDAPEST, HUNGARY
16th October – HAMBURG, GERMANY
17th October – COLOGNE, GERMANY
18th October – HEILBRONN/STUTTGART, GERMANY
19th October – AMSTERDAM, HOLLAND

Artistul Matt Redman are toate motivele pentru a sarbatori. Doar in decursul acestui an,piesa sa de success, `10.000 Reasons (Bless The Lord)` a primit doua permii Grammy si a fost nominalizata la categoria `Cea mai buna piesa a anului` din cadrul Premiilor K-LOVE Fan. Piesa este de asemenea nominalizata la `Cea mai buna piesa crestina` in cadrul Premiilor Music Billboard. Dar onorurile se pare ca au venit ceva mai devreme de aceasta data cand, la inceputul lunii Mai 2013, a fost declarata de catre ASCAP (American Society of Composers) `Cea mai buna piesa crestina a anului`, in cadrul Premiilor Muzicii Crestine.

`Imi place sa observ parcursul pe care o piesa il poate urma. Piesa `10.000 Reasons` a fost scrisa intr-o biserica mica din satul in care locuiesc si a fost o adevarata binecuvantare sa vad cu ce deschidere a fost imbratisata de biserici si de posturile de radio. Multumesc ASCAP pentru acest premiu`.

Avantul artistului nu se opreste aici, acesta fiind hotarat sa inregistreze in viitorul apropiat un nou album de lauda si inchinare. Asadar, noul proiect, a carui lansare va avea loc pe data de 24 Septembrie 2013 va fi o inregistrare live de la un eveniment desfasurat in 31 Mai – 1 Iunie, in cadrul caruia s-au reunit lideri de lauda si inchinare din intreaga tara.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: