ANUNTURIStiriSTIRI MISIONARE

Fiul renumitului artist rus, Arkadii Raikin, s-a convertit la creștinism

Actorul popular rus de teatru și cinematograf, Konstantin Raikin, a devenit creștin. Și asta necătând la faptul că părinții lui sunt evrei.RIA-691985-Preview.jpg.1000x297x1Mama lui Konstantin Raikin – Rut Ioffe, tatăl – artist popular al URSS, Arkadii Raikin. Ultimul cunoștea limba ebraică și idiș și cel mai probabil că n-ar fi salutat decizia fiului său.

Cu toate acestea, Konstandin Arkadievici susține că nu putea să procedeze altfel. Și asta pentru că soția și fiica lui sunt creștine. De aceea, a primi credința lor a fost un pas logic, spune artistul rus.

Reacția evreilor, însă, a fost negativă. Aceștia au catalogat decizia lui Raikin drept trădare.

Necătând la aceasta, artistul nu are nici un regret, ba chiar mai mult, s-a adâncit în credință, potrivit TBN Rusia. Cel mai strașnic pentru el, a împărtășit actorul, este să nu fie luat în considerație Acolo, sus.

Notă: Konstantin Raikin – artist al poporului al Federației Ruse, conducător al teatrului din Moscova „Satirikon”, profesor. Deține multiple premii naționale și de teatru. A jucat roluri în așa piese precum „Gamlet”, „Sirano de Berjerak”, „Regele Lir”, „Micile tragedii ale lui Pushkin” și multe altele. În cinematografie este cunoscut după rolurile jucate în filmele: „Mult zgomot pentru nimic”, „Truffaldino din Bergamo” etc.

--

Sursa: www.moldovacrestina.md

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura