ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

In ce ti-ai pus nadejdea?

1 Corinteni 15:19 „Dacă numai pentru viaţa aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii!”

Sunt vremuri grele, peste tot în presă auzim cuvântul „criză”, auzim de greve şi nemulţumiri peste tot. Oamenii nu mai au nici o nădejde într-un trai mai bun. Speranţa de viaţă scade şi parcă dezamăgirea şi teama ne cuprinde inima. Dar noi, copiii Domnului, avem o nădejdea vie în EL! Nu trebuie să ne temem de vremurile ce vor veni, nu trebuie să ne înspăimântăm de tulburarea din jurul nostru ci să ne punem NĂDEJDEA în Acel ce poate scoate o ţară din criză şi mai mult de atât ne promite o Ţară unde nu ne va mai fi foame, durere, boală sau lacrimi ci Slava lui Dumnezeu va străluci peste noi o veşnicie!

Dragul meu cititor, tu în ce îţi pui nădejdea? În lucrurile de pe pământ sau în cele veşnice? Nădăjduieşti în lucrurile care se văd şi sunt trecătoare? Sau ai o nădejdea în lucrurile care nu se văd, dar sunt veşnice?

Apostolul Pavel ne spune în versetul amintit că dacă avem nădejde doar pentru viaţa aceasta, suntem cei mai nenorociţi dinte toţi oamenii! Pare atât de dură afirmaţia făcută de Pavel, dar ar trebui să ne trezească la viaţă. De multe ori ne punem nădejdea în lucrurile lumeşti. Nădăjduim într-un servici mai bun, într-un salar mai mare, nădăjduim într-o casă modernă cu toate utilităţile şi avem nădejde doar pentru lucrurile acestea trecătoare. Dar oare câţi dinte noi mai nădăjduim după umplerea cu Duhul Sfânt, după legătura frăţească, după pacea sufletească, după uniteate în biserici…? Şi câţi dintre noi mai tragem nădejde că vom fii o veşnicie cu Isus?

De câte ori îmi vine în minte acest verset, mă face să reflectez mai adânc la viaţa mea şi la tot ceea ce eu nădăjduiesc. Sunt nemulţumită de multe lucruri şi nădăjduiesc în mai mult şi mai bine. Dar Dumnezeu îmi aduce mereu aminte în minte exemple de oameni care nu mai au nimic, care sunt bolnavi şi neputincioşi dar care sunt modele pentru mine, deoarce vad Chipul Domnului în viaţa lor!

--

Oare cum ar fi viaţa noastră fără să nedajduim în Dumnezeu? Am fi şi mai nenorociţi decât suntem! Slăvit să fie Dumnezeu că ne deschide mereu ochii credinţei şi ne ajută să nădăjduim în EL şi în viaţa ce ne-o pregăteşte alături de EL, pentru că aici doar călătorim şi ne pregătim pentru aceea ce va fi adevărata noastră viaţă eternă!

NĂDĂJDUIŢI CU TOŢII ÎN DOMNUL DIN TOATĂ INIMA VOASTRĂ ŞI BIZUIŢI-VĂ PE EL ÎN ORICE VREME! Amin.


--

Trimite si altora linkul acestui articol:

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Pace sora Florina,Nadejdea mea este ca Dumnezeu nu isi v-a lasa poporul Sau sa sufere peste puterile lui,El ma face mult mai puternica in suferinta, in lipsa si in prigonire,noi nu suntem puternici si pocaiti in belsug si lux, ci in saracie si necaz noi suntem tari in Hristos.Cred in Dumnezeul meu ca nu ma va lasa asa cum a despartit Marea rosie in doua si au trecut poporul Lui ca pe uscat ca a crezut in trimesul Sau Moise, pentru salvarea poporului Israel,si i-au scos din robie si munca silnica tot asa si acum cred in Fiul Lui Dumnezeu ca El nu ma va lasa si a gasit solutia pentru toate lucrurile si necazurile ce au sa vina peste noi.Frati si surori Crestini, fiti tari rugati-va Domnului si credeti in Isus Hristos ca El ne v-a ajuta,nu cum voim noi ci cum voieste El.Doamne intareste-ne si ai mila de noi.Amin

  2. Uni se bizuiesc pe carele lor, alti pe caii lor, dar noi ne bizuim pe numele Domnului, Dumnezeului nostru. Ei se indoiesc si cad dar noi ramanem in picioare. Ps.20:7-8
    Nu avem de ce sa ne temem, noi avem de Tata pe Imparatul Imparatilor. O mie sa cada alaturi de noi si zsce mii la dreapta noastra dar de noi nu se vor arpopia pentru ca Ttaa este vegheator. Ce ar putea sa ne faca oameni cand Dumnezeu este de partea noastra.
    Pace tie suflet scump, Domnul sa te rasplateasca pentru tot binele pe care il faci. Pupici sfiti de la Gherla.

  3. Amin amin scumpa sora Monica!!! Asa e…Dumnezeu a promis in Cuvantul Lui cel sfant ca cei care se incred in EL nu vor duce lipsa de nimic…Daca vom trece prin foc, EL va fi cu noi acolo si ne va inviora!!!

    Slavit sa fie Domnul pentru toate promisiunile Lui minuntate pe care le implineste fata de noi cu mare credinciosie!!!

    Pacea sa fie cu tine sora mea Monica, in inima ta si in familia ta!!!

  4. Multumesc sora mea Valeria, dar eu nu fac nici un bine, Tata e Acel care face totul in noi toti, Slavit sa fie Numele lui cel Sfant!!!

    Si eu va pup de aici de la Arad si spre cu ajutorul Domnului sa vina ziua in care sa avem partasie sfanta impreuna!!! Fiti plina de pacea lui Isus!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura