ANUNTURITabere

Tabara: Plopu 29 … “Dincolo de varf”

Asa cum v-ati obisnuit deja … daca se apropie vara atunci urmeaza din nou experientele de tabara. Astfel ca va putem anunta faptul ca in perioada 27 IULIE – 3 AUGUST sunteti invitati in catunul Plopu (jud. CS) la cea de-a 29-a editie a Taberei Plopu.
Ce e interesant e ca de la prima editie a taberei si pana acum au trecut 30 de ani, aceasta lucrare fiind fondata in 1983. Sunt sigur insa ca daca ati intreba pe cei ce au participat la prima editie poate ca si ei ar ramane surprinsi sa vada ca viziunea lor de acum 30 de ani continua, desi a suferit mici transformari de-a lungul timpului.
30 de ani in care au existat suisuri si coborasuri, 30 de ani in care motto-ul “locul unde Dumnezeu te atinge” s-a cristalizat, s-a adancit … si a influentat zeci, sute de vieti … 30 de ani in care generatii dupa generatii au invatat sa paseasca pe un drum nou … sa experimenteze si sa consolideze ceea ce TATI avea pregatit pentru ei.
Timpurile insa se schimba … trecutul paseste incet-incet in amintirile celor ce au experimentat macar 1 data farmecul tainic al intalnirii cu EL intr-un astfel de setting.Ai fost poate prezent la una sau mai multe tabere … ai plecat si viata ta a fost un rollercoaster cu suisuri si coborasuri si poate te-ai intrebat de ce e asa. Poate ca nu ai fost niciodata la Plopu si viata ta e un rollercoaster spiritual si emotional si mai mare si te intrebi ce ai putea face.
Ei bine, daca te afli intr-o astfel de situatie … atunci iti propun sa vii alaturi de noi si vom incerca sa aflam impreuna raspunsuri la aceste intrebari.
Ce iti propun?
-8 zile intr-un peisaj frumos si linistiti
-o tema de discutie interesanta: “Dincolo de varf” cu subteme pentru fiecare din cele 8 zile
-devotionale in fiecare dimineata
-partasie individuala si de grup
-timp de studiu
-drumetii in aer liber
-jocuri sportive
-workshopuri
-concursuri
-program de seara cu foc de tabara
Te asteptam alaturi de noi!!! Sunt sigur ca si tu vei pleca atins …
Ne vedem acolo … pe 27 iulie!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: