ANUNTURIPrezentari: Librariact.ro

Cronicile regilor – autor Lynn Austin

Cu toate ca era cel de-al doilea dintre fiii lui Ahaz, Ezechia este amenintat si el de tentativele degenerate ale lui Ahaz de a obtine bunavointa zeului Moloh. Ingrozit si neputincios, stand la picioarele altarului lui Moloh, Ezechia se intalneste pentru prima oara cu Iahve, singurul Dumnezeu adevarat al strabunilor sai.
Insa drumul lui catre Sfantul lui Israel este ingreunat de influenta unor oameni din cele mai diverse categorii: Zaharia, un bunic de vita nobila, cazut in patima betiei; Urie, marele-preot a carui patima pentru putere il impinge sa-si scoata la mezat credinta pe care o propovaduieste; si Sebna, un intelectual egiptean care se ocupa de educatia lui Ezechia.
Sunt doua femei care-l iubesc pe Ezechia si amandoua vor trebui sa faca dovada dragostei lor jertfindu-se – sacrificiul tine de insasi esenta iubirii.

buton_comandaCiteste mai mult despre fiecare carte in parte sau cumpara aceasta carte CLICK AICI sau pe Librariact.ro

Va asteptam pentru comenzi pe http://www.librariact.ro se pot face si comenzi la telefon 0763 630345 sau pe mail librariact@yahoo.ro

reginouk1

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Am citit 3 sau 4 volume din aceasta serie si sunt destul de bune; te ajuta sa intelegi putin mai bine contextul istoric si cultural al evenimetelor si personajelor descrise in Vechiul testament.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: