ANUNTURIStiriSTIRI MISIONARE

Convertirea unei femei la creștinism atrage grave repercusiuni

34._convertirea_unei_femei_la_cretinism_atrage_grave_repercusiuni_400Convertirea unei femei la creștinism în Arabia Saudită a adus lovituri de bici și o sentință de închisoare pentru cei doi bărbați care au ajutat-o în convertirea ei.

Un bărbat libanez a fost condamnat la 6 ani de închisoare și 300 de lovituri de bici pentru convertirea unei femei, iar un alt bărbat saudit a fost condamnat la 2 ani de închisoare și 200 de lovituri de bici, pentru că a ajutat-o să fugă din țară. Ambii au intentat recurs.

În Arabia Saudită, musulmanilor le este interzis să-și schimbe credința, lucru considerat drept apostazie. Propovăduirea altor religii sau practicarea lor este, de asemenea, interzisă. Judecătorii evaluează subiectiv cazurile, în funcţie de interpretarea pe care o dau legii Sharia și nu sunt legați de norme fixe, naţionale. Pedeapsa capitală sau cea fizică sunt legale, notează Huffington Post.

Cazul acestei femei a ieșit la iveală anul trecut, când familia ei s-a plâns de faptul că niște colegi de la locul de muncă i-au spălat creierul și apoi au ajutat-o să părăsească țara cu acte false. În prezent, ea se află în azil, în Suedia

sursa: www.semneletimpului.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: