ANUNTURI

Seria ‘Deasupra liniei” – autor Karen Kingsbury

Va asteptam pe LIBRARIA CRESTIN TOTALwww.librariact.ro sau 0763 630345DEASUPREA LINIEI

Trei ani care au trecut ca gandul, doi prieteni foarte buni si un vis incredibil…
Invitati speciali: membrii popularei FAMILII BAXTER
Ar putea ei sa schimbe lumea, inainte ca lumea sa ii schimbe pe ei?
Producatorii de film Chase Ryan si Keith Ellison au parasit campul de misiune din Indonezia pentru campul de misiune de la Hollywood, calauziti de un vis mai mare decat ei amandoi laolalta. Acum au realizat imposibilul: au strans bani suficienti pentru a produce un film artistic de lung metraj cu un mesaj care ar putea schimba lumea.
Dar, o data cu inceperea filmarilor, planurile lor bine puse la punct incep sa se destrame. Fiind vorba de milioane de dolari, ei fac incercari disperate pentru a impiedica zadarnicirea productiei filmului – timp in care o actrita temperamentala, un program de productie dat peste cap si propria lor nesiguranta nu prea mai lasa loc pasiunii creative si spirituale care i-a motivat candva. La urma urmelor, chiar a fost Dumnezeu initiatorul acestui film? O intalnire intamplatoare cu John Baxter si prietenia infiripata cu acesta le-ar putea oferi incurajarea de care au nevoie pentru a-si continua misiunea si a produce un film care va schimba viata oamenilor.
Inconjurati de intrebari si de aparate de filmat, este posibil sa mentina lucrurile deasupra liniei si sa faca un film neegalat pana acum – sau este riscul prea mare pentru toti cei implicati?

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: