ANUNTURICursuriEvenimente

Andy McIntosh la Cluj

image-636x900

Prof. Andy McIntosh deține o catedră în Termodinamică și una în teoria Combustiei și a activat în aceste două domenii mai bine de 30 de ani. Are un doctorat în teoreia combustiei obținut la Cranfield Institute of Tehnology și un doctorat în matematici aplicate la Universitatea din Wales. Este fellow la Institutul de Matematică, Institutul pentru Energie, Institutul de fizică și la Societatea Aeronautică Regală. Este autorul a peste 180 de lucrări și articole în domeniul combustiei lichidelor și solidelor. Munca sa de cercetare include investigații între termodinamică și informație iar în perioada recentă a derulat ample cercetări în domeniul biomimeticii unde minuscula cameră de combustie a gândacului bombardier a inspirat patentarea unei noi tehnologii în domeniul injecției la motoare, sprayuri farmaceutice, stingătoare și aerosoli. Această inovație a fost premiată în anul 2010 cu distincția revistei Times Higher Educational Award for Outstanding Contribution to Innovation and Technology.

Andy McIntosh este autorul volumului Genesis for Today tradus în limba română la Editura Făclia, a contribuit la alte cărți și programe TV pentru a prezenta dovezi în favoarea Creației și a designului. Este căsătorit și are trei copii și șase nepoți.

Prof. Andy McIntosh va susține la Biserica Baptistă Mănăștur Cluj-Napoca două prelegeri la care sunteți invitați să participați:
Creatia: aspectele majore – Duminică, 12 mai 2013, ora 18:00
Arca lui Noe și Potopul – Luni, 13 mai 2013, ora 18:00

sursa: clujulevanghelic.ro

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: