ANUNTURIPrezentari: Librariact.ro

Seria „Anotimpurile inimii” – autor Janette Oke

click aici

Seria „Anotimpurile inimii” – autor Janette Oke contine 4 carti si poate fi cumparate de AICI CLICK .

Va asteptam pe LIBRARIA CRESTIN TOTAL – www.librariact.ro sau 0763 630345

Cu siguranta, familia lui nu este tipica – Josh stie asta. Dar cand bunicul si unchiul Charlie incep sa faca planuri sa-i gaseasca matusii Lou un sot – si sa o inlature pe singura mama pe care Josh a cunoscut-o vreodata – el isi da seama ca trebuie facut ceva. Cum sa-si gaseasca drumul in viata cand intreaga lui lume ameninta sa se faca tandari?
Un baiat si familia lui foarte speciala…
Janette Oke s-a nascut in Champion, Alberta, in familia numeroasa a unui fermier din preriile Canadei si a crescut inconjurata de rasete si de dragoste. A absolvit Colegiul BiblicMountain View din Alberta, unde l-a intalnit pe sotul ei, Edward, cu care s-a casatorit in mai 1957. Dupa ce au slujit in bisericile din Indiana si din Canada, familia Oke si-a petrecut cativa ani in Calgary, unde Edward a lucrat pe cateva posturi la diferite scoli universitare, in timp ce Janette a continuat sa scrie. Ea a scris peste patruzeci de romane pentru adulti si pentru copii, iar vanzarile ei de carte insumeaza aproape 30 de milioane de exemplare.
Familia Oke are trei fii si o fiica, toti casatoriti, si se bucura de doisprezece nepoti. Edward si Janette sunt activi in biserica locala si locuiesc langa Didsbury, Alberta.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: