ANUNTURIStiri

Billy Graham, numit „evanghelistul secolului XX”

randallkayobrienbillygraham_400De-a lungul activităţii sale, reverendul Billy Graham a primit multe titluri: evanghelist, autor, consilier spiritual pentru preşedinţii americani. Universitatea Carson-Newman a simţit nevoia să mai adauge unul: „Evanghelistul secolului XX”.

Onoarea i-a fost acordată în căminul său din Montreat, N.C., de către preşedintele universităţii, J. Randall O’Brien, împreună cu soţia sa. „Deşi nu merit acest premiu, îl primesc în numele Celui pe care am căutat să Îl slujesc toată viaţa.

Cartea scrisa de Billy Graham a câștigat premiul Christian Book of the Year Award, oferit de Evangelical Christian Publishers Association pe anul 2012 este disponibilă în limba română sub titlul Aproape de casă. Cartea lui Billy Graham poate fi comandată AICI

Va asteptam pe LIBRARIA CRESTIN TOTALwww.librariact.ro sau 0763 630345

Este cu atât mai important cu cât vine din partea unei şcoli cunocute pentru pregătirea următoarelor generaţii de studenţi pentru Iisus,” a declarat Graham, conform Charisma News.
Decizia de a acorda un asemenea premiu a fost unanimă în cadrul comitetului de conducere al universităţii. „Noi ne simţim onoraţi să îi putem acorda dr. Graham acest premiu. Nu pot să mă gândesc la nimeni în istoria modernă care a transformat mai multe vieţi pentru Dumnezeu, decât Billy Graham,” a declarat O’Brien.
Realizările şi cariera lui Graham sunt legendare. Recunoscut deseori drept „pastorul Americii”, Graham a ajuns în „Top 10 cei mai admiraţi oameni din lume”, realizat de Gallup, de 56 de ori, mai mult decât oricare altă persoană.
Universitatea Carson-Newman, fondată în 1851, a primit recent titlul de universitate. Ea este o şcoală creştină de arte, care găzduieşte aproximativ 2.000 de studenţi.

--

sursa: www.semneletimpului.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d