EDITORIALE

Ce ar fi fost, dacă????

 

Uneori, am tendința să-mi doresc lucruri, pe care altădată eram obișnuită să le fac…aproape o rutină. Dar circumstanțele actuale îmi amintesc că s-au făcut alegeri, că timpul trece luând cu el și frumusețea de odinioară; și că trăim în consecințele alegerilor noastre, sau poate în ale altora… Ne descoperim trăind la marginea lumilor, în conflictul erelor.

Pentru unii dintre noi, trecerea dintre lumi este mai ușoară; ne impunem amnezia viselor și alergăm haotic spre noțiunea unui „nou” prea vremelnic.
Pentru alții, clipele trec dureros, amintirile zdrobindu-le inimile, mereu cu aceeași întrebare pe buze:” ce ar fi fost dacă????…” 

Ce ar fi fost?

În ironia sorții, El spune:” O! De ai fi luat aminte la poruncile Mele, atunci pacea ta ar fi fost ca un râu, și fericirea ta ca valurile mării.”- Isaia 48:18.

Și în timp ce călcăm pământul exilului, trebuie să învățăm să redescoperim frumusețea din lucruri simple…Oriunde este El este si frumusețe!

Nostalgia are vremea ei, dar regretul nu-și va găsi niciodată loc în inima mea…fiindcă am văzut frumusețea Lui, fiindcă Domnul a fost cu noi!!!!

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: