EDITORIALE

Fii bucuros chiar şi în mijlocul necazurilor

Aş vrea ca începând de astăzi să începi să crezi din nou că Dumnezeu lucrează pentru tine şi că El are un plan deosebit pentru viaţa ta. Când ai încetat să crezi asta, când a fost momentul în care ţi-ai dat seama că nu mai are rost să crezi, căci până şi cuvintele Sale nu se duc la îndeplinire? Îţi spun astăzi, crede! Nu te da bătut privind lucrurile pentru care lupţi şi visele în care crezi, luptă până la revărsatul zorilor ca lucrurile în care crezi să devină realitate. Dragul meu, nu există biruinţă fără luptă. Se spune că cele mai frumoase lucruri din lume vin la noi prin lacrimi şi durere. Nu te aştepta să fie uşor. Aşteaptă-te să doară atât de tare încât să plângi. Dumnezeu nu te-a chemat la o viaţă confortabilă, ci te-a chemat să lupţi în armata Sa. Iar acolo nu este uşor pentru că trebuie să lupţi împotriva celor ce sunt împotriva Sa. Şi crede-mă, sunt mulţi oameni care sunt împotriva Sa.
Dar tu, fii plin de pace. Continuă să speri şi crede din toată inima ta în promisiunile Sale. El are gânduri de pace pentru tine, ca să-ţi dea un viitor şi o nădejde. Aşa că, pentru tine nu există lucruri rele în viitor, ci există un viitor necunoscut care este încredinţat pe deplin unui Dumnezeu care cunoaşte totul. Aşa că nu te îngrijora. Ce poate veni în viaţa ta, dacă nu doar ceea ce este îngăduit de Dumnezeu? Te găseşti într-o strâmtorare? Caută să-I aduci Lui laude şi pentru asta, fiind mulţumitor cu ceea ce momentan ai. Nu te mâhni pe El pentru că treci prin multe necazuri, pentru că ele pot fi o pricină minunată de a-L slăvi pe El. Căci, la urma urmelor trăim pentru Domnul. Nu pentru comfortul nostru, nici pentru bucuriile noastre. Nu, ci bucuriiile noastre se găsesc înaintea Sa şi desfătările veşnice la dreapta Sa. (Psalmul 16.11)
Pentru noi, a cărei viaţa este în mâna Sa, viaţa ne este împresurată şi cu lacrimi, nu numai cu petale de trandafir. Şi trebuie să învăţăm să acceptăm orice încercare cu bucurie, deşi ne va fi greu.

Speră. Visează. Crede. Nu va mai trece mult timp şi El va lucra pentru tine chiar dacă ţie îţi este greu. Ai observat că, în ciuda necazurilor prin care treci, El îţi dă-n inimă speranţă? Găseşti în tine acea fărâmă de speranţă care-ţi luminează paşiii în suferinţele prin care treci. Fii liniştit, copilul Său, căci El nu e departe. Lasă-ţi frica deoparte, căci El este Dumnezeu care ţine Universul în palmele Sale. Aşa că fii plin de speranţă. Totul în viaţa ta este aşa cum ar trebui să fie, şi în curând Domnul va lucra pentru tine! Până atunci, laudă-L!

Scris de Milena Cismașiu – intrebarileinimii.blogspot.ro

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Frumos articolul, repect, chiar azi ma gandeam la subiectul asta si ma bucur ca se potriveste cu ceea ce gandeam si eu…

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: