ANUNTURIConferinte

Baia Mare – Conferinta de familii

afis-final-succesul-unitatii-biserica-filaPentru primele doua zile din primavara acestui an – 1 si 2 Martie (vineri si sambata) Biserica Filadelfia anunta o Conferinta de familii.

Despre vorbitori: ROY si LAINEY HITCHMAN

roy-layney-hitchman

Cu 23 de ani de casatorie la activ si 19 ani de slujire in acest domeniu, Roy si Lainey Hitchman continua sa aiba o pasiune pentru a vedea casatoriile si familiile schimbate de puterea lui Dumnezeu.

Au participat la cursul Casatorie pe Viata in 1993 si asta le-a schimbat existenta. De vreme ce 6 din cele 8 cupluri de prieteni ai lor deja divortasera au decis sa faca o schimbare radicala pentru viata lor si sa tina la randul lor cursurile Casatorie pe viata.

Incepand cu acel prim pas de ascultare, Dumnezeu i-a folosit in mod radical! Ei au fost numiti directori pe Europa pentru organizatia misionara in domeniul familiilor 2=1 (detalii aici www.2equal1.com) incepand din 2002, un rol care i-a condus ca familie cu 3 copii sa traiasca in 4 tari in ultimii 9 ani.

Au pasit pe taramuri noi prin intermediul tehnologiei ca sa ajunga la natiuni si au o dorinta adanca sa vada cuplurile din intreaga lume cum descopera puterea unitatii.

Roy si Elaine Hitchman si cei 3 copiii ai lor sunt misionari in domeniul casatoriei in Europa iar in momentul actual sunt stabiliti in Ungaria.

INFO:

Taxa de inscriere: 50 lei/cuplu

Program sesiuni:
Sesiunea 1: Vineri ora 18 – 20
–         Succesul unitatii  acolo unde conteaza cu adevarat

Sesiunea 2: Sambata ora 10-13 (cu pauza de cafea)
–        Succesul unitatii cand drumul devine anevoios

Sesiunea 3: Sambata ora 16-18 (cu pauza de cafea)
–         Succesul unitatii cand te confrunti  cu conflictul

Cu pauze de cafea

INSCRIERE:

Pentru cei care vin din alte localitati va rog sa luati legatura cu Anca Pop care ii poate indruma in materie de cazare.

Pentru inscrieri va rog sa luati legatura cu: Anca Pop (wa_anca@yahoo.com) sau Erika Sofronie (erikahar@yahoo.com) sau pe adresa bisericii : office@filadelfiabm.ro.

Cei care doresc sa primeasca invitatii tiparite, pentru a le distribui prietenilor le vor gasi la biserica incepand de duminica 10 februarie.

Dorim sa avem un numar aproximativ de participanti confirmati pana la 22 februarie pentru ca sesiunile sunt interactive si se vor pregati anumite materiale, va multumim pentru intelegere!

Multumim ca va rugati pentru aceasta conferinta si  pentru familiile din Baia Mare, Maramures, Romania!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: