ConferinteEvenimente

Conferinta: “Freedom in Christ”

conferinta-big-impactÎn perioada 6-9 martie 2013 sunteți invitați să explorăm împreună cu Steve Goss, directorul internațional al Misiunii “Freedom in Christ”, înființată de Neil Anderson, implicațiile contemporane ale declarației de misiune a Domnului Isus Cristos, așa cum o definește El în Luca 4:18:

“Duhul Domnului este peste Mine, pentrucă M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia; M-a trimes să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea și orbilor căpătarea vederii; să dau drumul celor apăsați.”

În prima parte a instruirii Steve va vorbi despre modul în care putem face ucenici roditori, iar în a doua parte despre cum să ajutăm pe alții să găsească libertate în Cristos.

Instruirea va avea loc la hotelul Excelsior din Brașov, va începe miercuri 6 martie cu cina de la orele 18:30 și se va încheia sâmbătă 9 martie cu masa de prânz.

Costul participării la conferință, care acoperă mesele, cazarea, cheltuielile administrative și pachetul conținând cursul liderului și 2 manuale (pachet necesar pentru instruire) este de425 lei.

Pentru cei ce locuiesc în Brașov sau nu solicită cazare și masă costul este de 200 lei. (acest cost conține de asemenea pachetul de resurse necesar instruirii)

Înregistrarea se poate efectua online la http://www.big-impact.ro/inscriere-la-conferina-libertate-in-cristos/

Cei ce se înscriu până în 15 februarie 2013 beneficiază de costurile de mai sus. După această dată costul va fi de 465 lei (varianta cu cazare și masă), respectiv 220 lei (fără cazare și masă).

Pachetul de resurse inclus în costul instruirii este oferit la costul de producție (cost disponibil doar pentru participanți). Costul acestui pachet la standul de resurse va fi mai ridicat.

sursa:  suceavaevanghelica

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: