EDITORIALE

666 – mai aproape ca niciodată!

Încet, dar sigur si cu o precizie milimetrică, am senzația că Biblia se împlinește sub ochii noștri. Nu umblu după senzațional, dar cred că trebuie să fim orbi ca să nu vedem încotro ne îndreptăm. Relaxat, probabil și cu o motivație bună, omul nostru stă cu mâna dreapta întinsă (ca să vezi întâmplare!) pentru a-și lua microcipul. Ghici ghicitoarea mea, vorba președintelui, numărul cui ar putea conține?(Apocalipsa 13:17)

sursa: cristianlaurentiu.wordpress.com666

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

 1. Biblia nu vorbeste de microcip. Povestea cu microcipul este povestea unor oameni care nu au nici o legatura cu talmacirea Apocalipsei, ci sunt pur speculanti. In greaca este folosit cuvantul haragma, iar acest cuvant nu se poate traduce ca si microcip, ci mai degraba este izvorat din cuvantul harakies, liniute cu alte cuvinte, binecunoscutul cod de bare al zilelor noastre. Insa ca sa se ajunga la ce a scris Ioan in Apocalipsa 13, trebuie sa se stie mai intai care sunt cele doua fiare.

  1. Care este fiara cea cu sapte capete si 10 coarne careia i se va face o icoana la care va trebui sa se inchine orisice om, si apoi aceasta fiara va avea un nume si numele ei va avea un numar, si acel numar ca trebui pus ca si un semn care iti va da dreptul ca sa poti vinde si cumpara, iar orisice impotrivire va fi sanctionata cu moartea, mai precis cu taierea capului ( Apocalipsa 20:4)

  2. Care este cea dea doua fiara, fiara cea cu doua coarne ca a unui miel si va vorbi ca un balaur?. Si este bine de retinut ca aceasta de a doua fiara ea va obliga omenirea sa primeasca acel numar al fiarei dintai ca si un semn pentru a putea vinde si cumpara. Este bine de retinut ca aceasta a doua fiara va incepe sa omoare pe cei care nu vor primi acel numar al numelui fiarei dintai.

  Doar cand veti primi de la Domnul talmacirea despre cine sunt cele doua fiare, veti putea sa le intelegeti actiunile lor, pana atunci vor fi doar pareri si pareri impartite care nu au nici o legatura cu Biblia, si care nu aduc nici descoperire si nici invatatura.

  Deci trebuie sa mergem pe genunchi la rugaciune, nu cumva Dumnezeu ne va da descoperire si vom sti de la El cum sa intelegem ce este scris deja.

  Harul si pacea sa va fie inmultite.

 2. Mihail Ciprian,

  sustin partial la cele scrise de tine. Biblia vorbeste despre un semn si semnul acela reprezinta un: nume, care poate fi format dintr-un singur cuvant sau mai multe. Un cip electronic este un obiect si nu, un nume sau numarul unui nume. Si daca vorbim despre nume, el nu inseamna un cod de bare, ceea ce se gaseste pe produsele din magazine. Un nume, este un nume. Chestia asta cu cipul este doar o promovare a ideii, care va veni mai tarziu si care are rolul de a pregati masele din punct de vedere psihologic. Ce va fi semnul fiarei, este greu sau imposibil de spus azi, fara revelatie divina cu privire la acest subiect. Ma preocupa acest subiect sa inteleg cat pot cam ce va fi aceasta insemnare, insa intelegerea mea se dovedeste a fi una foarte limitata. Din punctul meu de vedere pina la aceasta lucrare demonica 100% mai este ceva timp.
  Niste aspecte importante in acest subiect este sa descoperim cine va fi initiatorul si infaptuitorul acestui program de insemnare si apoi putem sa mergem mai departe. Evenimentele descrise in Apocalipsa 13, cronologic suna cam asa:

  1- Aparitia fiarei din mare ( formata din Aliante de natiuni ), care va institui Noua Ordine Mondiala

  2- Inceperea prigonirii crestinilor la nivel mondial.

  3- Aparitia fiarei a doua cu, coarne de miel, din pamant ( posibil Anticristul )

  4- Aparitia Icoanei fiarei ( nu am lumina ce va fi )

  5- Inceperea uciderii tuturor celor care nu se vor inchina Icoanei fiarei.

  6- Aparitia Semnului fiarei ( Noul Sistem Economic Mondial )

  Un lucru foarte important de lamurit este acesta: despre cine vorbeste versetul 16 din Apoc. 13 ? Vorbeste despre Fiara care se ridica din mare sau despre Icoana fiarei ? Sau vorbeste despre fiara a doua cu, coarne de miel? Imi pare rau dar, la aceasta intrebare nu am revelatie de la Dumnezeu sa dau un raspuns corect !!! Dar ce este Fiara care se ridica din mare si ce este Icoana fiarei ? Fiara care se ridica din mare, sunt niste aliante de tari ( cum este UE, si alte aliante care se vor forma in viitor si care vor stabili noi reguli de conducere a omenirii ). Dar ce va fi Icoana fiarei ? Vedem in versetul 14 ca, a doua fiara care se ridica din pamant, vine cu propunerea catre locuitorii pamantului sa faca o Icoana fiarei dintai ( care se ridica din mare ), lucru care se realizeaza din punct de vedere al constructiei, dar fara viata. Apoi versetul 15 arata ca a doua Fiara care se ridica din pamant, va primi putere de la satan sa dea suflare Icoanei fiarei, care va incepe sa vorbeasca si sa faca ( nu, sa omoare ea direct ) sa fie omorati toti cei ce nu i se vor inchina. Aici iarasi este greu de raspuns, fara revelatie de la Dumnezeu, ce va fi Icoana fiarei. Este posibil sa aiba dea face cu, clonarea umana, cu domeniul electronicii !!! Cine are revelatie de la Dumnezeu sa vorbeasca despre asa ceva, sa vorbeasca. Eu nu am.
  Un lucru care este clar pentru mine ca, acel semn ( satanic 100% ) va fi invizibil cu ochiul liber. Sistemul va fi gandit ca, semnul sa fie imprimat pe mana dreapta si pentru cei ce nu au mana dreapta sa fie insemnati pe frunte. El va fi imprimat pe, pielea umana si va putea fi citit cu scanerul electronic, care se va gasi pretutindeni unde va fi nevoie sa cumperi sau sa vinzi. Dispune astazi omenirea de asemenea tehnologie ca, sa poata realiza asemenea sistem? Eu n-am auzit. Va contine acel semn date personale, care pot fi furate sau citite de hackeri sau care poate pune cuiva viata in pericol? Biblia spune ca, nu. Biblia spune ca acel semn, va contine : numele fiarei sau numarul numelui ei, tocmai de aceea el va fi primit bine la scara mondiala. Insa pentru toti cei insemnati cu semnul fiarei lucrurile vor fi bune pina la varsarea primului potir de la Apoc. 16:2, cand pentru toti va incepe calvarul.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: