ANUNTURIStiriSTIRI MISIONARE

Doru Neamtu a fost achitat!

victory!

Acum cateva minute am primit pe mail vestea ca fratele Doru Neamțu a fost gasit nevinovat. Dumnezeu să binecuvanteze în continuare lucarea pe care Doru o face și să binecuvanteze de asemenea pe toți cei ce s-au rugat pentru el ! Cititi mai jos mesajul transmis de avocatul său, după câștigarea procesului.

Dumnezeu a raspuns copiiilor sai, si s-a aratat Atotputernic astazi in tribunalul din Tempe. Fratele nostru Doru Neamtu a fost achitat de orice crima!  Judecatoarea a decis ca nu exista nici o evidenta ca Doru a incalcat vreo lege atunci cand l-a predicat pe Isus, si a respins si anulat “cazul” impotriva lui Doru.  Dosarul “criminal” a lui Doru va fii corectat, si nici o urma nu va ramane de arestul lui nedrept.

Ce mare har!  Ce mare Dumnezeu!  Raspunsul vostru fenomenal la apelul de rugaciune m-a coplesit si umilit.  Am intrat in tribunal astazi constient de faptul ca mii si mii de razboinici in rugaciune sunt in spatele nostru.  Dumnezeu ne-a dat liniste, pace, intelepciune si curaj, iar la momentul potrivit ne-a daruit victoria finala.

“Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi impotriva noastra?  Cine va ridica pira impotriva alesilor lui Dumnezeu?” (Rom. 8:31,33).

Doru este bineinteles fericit sa fie achitat, si abia asteapta sa vina Vineri seara, cand se va afla pe acelasi colt de strada predicand dragostea lui Dumnezeu cu si mai multa ravna.

Va multumesc pentru rugaciunile si incurajarile voastre!  Dragostea si Credinciosia voastra, cat si sprijinul sacrificial pe care multi dintre voi il acordati misiunii CLAR – Liberty Counsel, fac aceste victorii posibile pentru copiii lui Dumnezeu.

Fie ca si in victoria aceasta, ca si in toate celelalte, Numele lui Isus sa fie laudat, glorificat si inaltat mai presus de orice nume.

Al Vostru Pentru Libertate,

Horatio G. Mihet

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. F.Ap.cap.12 v. 5 – 11. Fii binecuvantat Dorule!! Ai trecut „examenul ” cu bine, iar bisericile de pretutindeni s-au rugat pentru tine, stiind ca esti acolo nevinovat, pentru o cauza sfanta. In adevar Domnul a fost cu tine, iar ingerii slujitori si-au facut datoria cu credinciosie. Sa fii binecuvantat sa slujesti si tu mai departe cu credinciosie Domnului.
    Te saluta in Hristos: Nelu si Dina din Romania, Rasnov – Prietenii si gazda tatalui si mamei tale…Haleluia!!
    II Corint.1..v.10 ” El ne-a izbăvit şi ne izbăveşte…şi avem nădejde că ne va mai izbăvi încă….”

  2. Slăvit să fie Domnul! Ne-am rugat pt. el. Ferice de fratele care a suferit pt. Dumnezeu.Mare-i va fi răsplata. Mă bucur foarte mult , aşteptam vestea aceasta. Acum aş dori s-aud că s-au pocăit cei care l-au acuzat! Să ne rugăm pt. asta. Fiţi binecuvântaţi!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: