ANUNTURI

Rugăciune: mâine, Doru Neamțu va fi judecat !

Doru NeamtuArticol postat pe blogul pastorului Cristian Ionescu scrisoarea avocatului Horatio G. Mihet în legătură cu judecarea lui Doru Neamtu pentru „culpa” de a fi predicat Evanghelia pe o stradă publică din Arizona. Mâine, miercuri, 16 ianuarie 2013 la ora 13:30 (ora 22:30 în Romania) va avea loc procesul. Să nu uităm să mijlocim în rugăciune pentru fratele Doru și pentru biruința Evangheliei!

Dragi Prieteni,

Miercuri, 16 Ianuarie la 1:30 Arizona time — fratele nostru roman Doru Neamtu va fi judecat in Tempe, Arizona.  Pot sa contez pe rugaciunile voastre?

Seara de Vineri, 28 Septembrie 2012 l-a gasit pe Doru in acelasi loc unde el se afla cu mai multi tineri romani de ani de zile:  pe un trotuar public in Tempe, Arizona (exact in locul unde poza asta a fost facuta).  Impreuna, ei il predicau pe Isus celor care alearga inspre iad.  Multi oameni s-au rugat sa-l primeasca pe Isus in viata lor chiar in acest loc.
Politistilor din Tempe insa nu le-au cazut bine acest lucru.  Se pare ca ei au rezolvat toate problemele si crimele orasului, asa ca de mai multa vreme incoace il hartuiesc pe Doru, încercând sa-l intimideze, sa-l amenințe, si sa stinga flacara evangheliei in acest loc intunecat.
In seara aceasta, Doru a fost arestat, incatusat si închis la închisoarea din Tempe pentru câteva ore ca si un criminal de rând.
Crima lui Doru?  Politistii din Tempe spun ca a vorbi despre Domnul Isus pe strada publica si a oferi gratis mantuirea sufletelor prin jertfa lui Isus este de fapt “aggressive solicitation” (solicitatie agresiva), o crima sub legea orasului.
Culmea ironiei este ca tatal lui Doru a fost cunoscut bine inlauntrul celulelor comuniste, pentru ca l-a predicat pe Isus in Romania comunista.  Familia lui Doru a venit in Tara Libertatii pentru acelasi motiv ca multi dintre voi — tocmai pentru ca sa scape de astfel de persecutie.  Si de ani de zile, Doru a predicat Evanghelia in tari asiatice care sunt cu adevarat ostile Cuvantului, fara ca sa fie arestat sau inchis. Dar politistii din Tempe sunt prezenti la datorie.
Problema lor este ca avem inca o Constitutie in Tara Libertatii, care garanteaza libertatea cuvantului in locuri publice, chiar si copiilor lui Dumnezeu!
Rugati-va impreuna cu mine ca polițiștii din Tempe sa învețe ca ei sunt robii Constitutiei si ca nu o pot călca in picioare!  Rugati-va pentru curaj pentru Doru (el l-a marturisit pe Isus chiar si in inchisoare si in fiecare Vineri seara de atunci pana acum exact in acelasi loc unde a fost arestat).
Rugati-va de asemenea pentru intelepciune si claritate pentru mine si pentru Judecatoarea din Tempe.  Rugati-va ca Libertatea si Adevarul sa triumfe si Miercuri Constitutia sa fie reintoarsa din exil in Tempe.
L-am vazut pe Tatal nostru la lucru pentru copiii Sai asa de multe ori.  Avand certitudinea interventiei Lui prin rugaciunile voastre, raman deci
Al Vostru Pentru Libertate,
Horatio G. Mihet  
President  
Centru de Libertate American Roman (CLAR)

Senior Litigation Counsel     
Liberty Counsel

P.O. Box. 540774
Orlando, FL 32854
www.LC.org

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

 1. DOMNUL SA FIE CU TINE,FRATE DORU, EL SA-TI FACA DREPTATE!FII BINECUVANTAT SI VICTORIOS! SUNTEM ALATURI DE TINE, MULTI CRESTINI.

 2. Satan ne preia usor libertatea noastra religioasa pt.ai sai si sine, daca nu Suntem uniti in DUHUL SFANT, … (Si aici in Romania Chiar Nu suntem!) devastand biserici mari puternice si pe conducatorii nostrii prin familiile noastre… ! Eu in Arad am pierdut pt.DOMNUL aproape tot…
  -Membralitatea dupa asasinarea secreta a pastorului baptist Mihai Gongola din Sega-Arad, pe 04 iulie 1998.
  Disciplinata prin instalarea pt.fratele meu a pastorului respins initial de majoritate, a fost declarat invingator impreuna cu pastorul Gelu Pacuraru pe Care evident mai apoi … l-au si corupt…
  -Locuinta proprietate personala.
  -Bunurile personale


 3. -Poprirea pensiei de invaliditate din 03 iulie 2013, pensie Care Trebuie revizuita in luna aceasta dar… din Nou fratele meu Ghita Jurjeu impreuna cu G.Pacuraru, (Caci Ghita Cornel evident ca a fost Avansat in Australia.) impreuna cu justia romana si tribunalul din Arad, … Politia din Siclau Granicer Arad, ajutati de toate institutiile statului … Conduse de un alt
  isus (Galateni cap 1:9) …
  Acest isus este extremist, vine in numele lui insusi, … Face vindecari false, iubeste pacatul si uraste pe pacatosii care nu aduc lui castigul lor… Practic este un idol care sta dispus sa nimiceasca omenirea si pe cei ce nu cred in el si nu admit minciunile lui ca fiind Adevarul sau refuza autoritatea sa. … Astfel, fostul secretar Petru Burca, mi-a spus ca multa lume il crede pe Ghita, … !? „Lume ?” … Nu frati ! El a replicat ca si frati.
  Da. Sunt Aceia ale caror biserici uriase dvs.le-ati zidit in Romania, dar pe care ei le-au daramat spiritual…
  DUMNEZEU, … Abia daca este prezent aici pt.ca este oprit sa nu Domneasca peste Biserica SA… Duhurilor rele li se acorda eliberarea si li se daruieste autoritatea in timp ce Adevarul CUVANTULUI LUI DUMNEZEU este schimbat in minciuna iar oamenii nu pot vedea Lumina Evangheliei Stralucind peste ei.

  Va rog frumos, am fost Binecuvantata de DUMNEZEU prin fr.pastor M.Gongola inainte cu putin timp sa plece la DOMNUL, dar si de fratele pastor Doru Neamtu din Arizona SUA, pe care l-am cunoscut prin radio Altfm Arad 102 fm. Tot prin radio anul trecut in Bujac la fam.Mihet mi-a turnat untdelemnul… (Dupa evacuarea din garsoniera mea, iar titlul executoriu li l-a dat judecatorul Adrian Ciachir din Curtici, membru la Parneava Dragostea Arad… !? Evident ca Ajutat de pastorul lui ex.secretar general al Uniunii chiar in vremea cand au insusit pt.ei murdar legea cultelor… Onisim Mladin al carui fiu a fost si el corupt si infiltrat de la Oradea in Irlanda de Nord… !? El a scris ca a predicat evanghelia compatriotilor nostrii pe care acolo o mica bisericuta ii hranea Deoarece ei munceau pt.exploatatorii englezi si pt.nimic… !? Neavand bani nici mancare, nu isi puteau plati drumul inapoi acasa.. . ???
  Dar Ce a mai facut „Bine” Natan Mladin pt.ei nu stiu !!!??
  A executat o slujba in lb.romana pt.ei, … Atat ???
  Cand ai tot confortul asigurat si cand nu duci lipsa iti este rusine de fratii slabi si saraci de la tine…
  Dar Culmea ironiei sa cresti in puf si sa te lepezi de DOMNUL domnilor, al tau DUMNEZEU… Si sa te cobori tu la nivelul Acelora pe care societatea ii dispretuieste si chiar si tu … ???
  DOAMNE, TU Nu uiti Niciuna din Diversiunile lor, … Asculta-ne, ajuta-ne, TE Rugam … !? Daca nu TU, … Cine ?!

 4. Frate Horatio G.Mihet !
  Stau acum aici in mostenirea parintilor nostrii din Siclau nr.381 jud Arad, … Dupa evacuarea din Alfa, Arad am stat in hoteluri deoarece nu am putut cumpara locuinta si nici cu chirie, nu mi-au permis… !?
  Astfel incat, acolo mi-am risipit si putina mea avere ramasa. Acum, fratele meu ma ataca dur impreuna cu toti ai lui si imi baga pumnul in gura … Sa tac ???
  Tot ce mi-a ramas sunt 2 telefoane (Pe acesta va scriu ) si pe care nu le voi putea incarca !? Pe primarul Falca al Aradului il vor presedinte al tarii pt.ei … Caci vine la biserici si l-au corupt, si … Fiindca mai este si finul presedintelui Traian Basescu… Dar Nu mai este basist !
  Stiti, ei … Prin primul ministrul V.V.Ponta, (Care orice ar face nu scade in sondaje … !?) au pus de luna trecuta (Nu Stiu daca si in Constitutia pe care o tot fabrica!?) o infractiune… ? „basist !”
  Asa se face ca tizul meu, (Copilul vecinilor mei ma numea Vivi ! Atat putea el pronunta !) duce tara la nimicire si Apocalipsa cap 17:13-14, se Apropie.
  Acum America Nu mai este libera, si pt.ca multi exilati au luat cu ei persecutia pe care v-au instalat-o acum si dvs. Americanilor !?
  M-am bucurat pt.ca l-am putut intalni pe fr.Doru si am vorbit prin telefon cu sora, donand din putin DOMNULUI , chiar Acolo.

  Fratele meu ma tine sub teroarea vecinilor pana cand se intoarce din Arad, tulburandu-mi Continuu locul meu de odihna si mintea de la Adevar, de la Cruce, rastalmacind apoi totul zilnic…
  II Multumesc DOMNULUI Care mi-a oferit Har sa va scriu, si prieteni pe Care nu ii cunosc… Dar Carora ziaristi, … Oameni de radio sau tv… Seful statului… Pot sa le scriu Despre ISUS CEL Rastignit si DOMN, Care este in control si Nu poate pierde !
  Astept Ajutorul SAU si eu care as avea Drept la mila prietenilor dar … Tot ce pot este sa le-o ofer eu pe a mea…

  Sa lupti in linia I, si in spate sa nu vezi pe nimeni, e greu.
  Despartita de cei dragi pe care vrajmasul mi-i tot ia, pt.el si cu care ma loveste de moarte…

  Solicit sprijin intern sau international urgent fiind si mai rau decat fr.Doru, dar nu am pe nimeni alaturi !
  Cu multumiri,
  In DOMNUL
  Livia Jurjeu Siclau Arad, Romania…

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: