ANUNTURI

Video: Titus Corlăţean despre evanghelici

Merita urmărit! Ministrul de Externe al României, într-un interesant interviu despre neoprotestanţii români.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Este regretabil ca ministrul de externe sa fie asa de desinformat cu privire la atacul terorist din Bengazi. Filmul acela obscur pe youtube fusese deja online cu citeva luni inaite. Actiunea spontana a unei multimi a fost o minciuna grosolana raspindita in mass media de Obama prin differiti surogati. Un „cover up” pentru a evita un scandal in preajma alegerii.

    Este gresita positia ministrului de opri libertatea de exprimare (freedom of speech) daltuita in constitutia americana doar pentru a nu deranja sensibilitatile religiei musulmane. Filmul descrie viata profetului mohamed – daca prezinta fapte istorice sau nu o lasam in seama expertilor.
    Categorizindu-l ca ceva derogatoriu, ministru a devenit de fapt un arbitru sau un cenzor care defineste ce este acceptabil si ce nu este acceptabil de a spune cu privire la islam si profetul mohamed intr-o societate libera.
    Ca si cu caricatura lui mohamed, reactia unora este de a da vina pe cel care a creat asa-zia „ofensa”, ignoring si de fapt justificind implicit crimele musulmanilor fanatici.

    Nick

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: