Albume: lansariEvenimenteStiri

In curand album: Otto Pascal „Simt iubirea Ta”

Cu ajutorul lui Dumnezeu urmează să lansez acest nou album intitulat  „Simt iubirea Ta”. Pentru mine este o mare reușită. Unele persoane m-au tot întrebat de ce așa târziu, fiind 5 ani diferență între primul și al doilea album. Vreau să le spun pe această cale că nu este nepăsarea sau alte stări, ci e vorba doar de partea materială. Să trecem însă peste acest capitol și să vorbim despre cântări. Majoritatea pieselor sunt compoziții proprii, cât și în colaborare cu câțiva compozitori, precum Cornel Matei, Crina Mehedinți, Nelu Mehedinți și Ligia Ionese… Prin acest album am încercat să transmit mai multe stări: iubirea lui Dumnezeu față de om este unul din subiectele cheie pe care l-am expus. O altă temă este iubirea unul față de celălalt, inspirat fiind de Sfânta Scriptură,  „iubiți-vă unii pe alții”.  De asemenea am ales printre multe alte compoziții, să vorbesc despre orfani și cât de mult facem noi pentru acești copii. Cântarea poate fi găsită sub titlul „Printr-un gest”.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a fost alături de mine și mi-a dat harul acesta să pot transmite ceva, ceva din partea Lui. Sunt mândru că sunt copilul Lui!

Născut într-o famile de credincioși, Otto Pascal a fos atras din copilărie de muzică. Încă de mic, fașcinat de cântările pe care le asculta la casetofonul bunicii, în inima lui ia naștere un vis, acela de a sluji lui Dumnezeu prin muzică.În 2007 lansează primul album solo intitulat „Slavă lui Dumnezeu”, iar un an mai târziu începe colaborarea cu grupul Speranța. Se alătură apoi trupei Elim Harmony, trupă cu care în 2010, înregistrează albumul „O nouă zi”.

CITESTE INTERVIUL INTREG CU OTTO PASCAL AICI

Sursa:| Flacăra Închinării

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: