Conferinte

Londra: Conferinta Peniel

Va anuntam cu bucurie ca ultima conferinta Peniel din acest an va avea loc la LONDRA, pe data de 1 DECEMBRIE. Ne-am dori mult ca semnificatia sarbatorii nationale, pusa alaturi de rugaciunea Mantuitorului din Ioan 17:21, sa-si gaseasca implinirea si intre crestinii romani din diaspora. Doamne, ajuta!

Alte detalii:

1. Conferinta se va desfasura sub denumirea ONE VISION.

2. Locatie: El-Shaddai International Christian Centre; The Hippodrome, North End Road, Golders Green, London, NW11 7RP; http://www.elshaddaitoday.com.

3. Vor predica evanghelia:

--

Mihai DUMITRASCU – pastor in Biserica Emanuel din Galati (www.emgl.org), este absolvent al Christ for the Nations Institute (Dallas) si al Advanced Training Studies – BEE. Actualmente parcurge un program de masterat in cadrul Fuller Theological Seminary din California. Mihai este membru fondator al BIG Impact (www.big-impact.ro) si presedintele Comunitatii Regionale Penticostale Constanta. Este casatorit cu Neli si are trei copii: Flavius, Evelin si Remus.

Bill PREVETTE – misionar AG din 1986 in tari precum India, Singapore, Indonezia, Tailanda, Cambogia si Romania; si-a obtinut masteratul la Fuller Theological Seminary si doctoratul la Oxford Centre for Mission Studies, UK unde si slujeste in prezent (http://prevetteresearch.net). Autor al cartii “Child, Church and Compassion”, Bill este casatorit cu Ky si impreuna au un fiu pe nume Daniel.

Vor sustine diverse seminarii: Vlad CRIZNIC (Intrebari dificile despre credinta crestina); Mihai DUMITRASCU (Seminar pentru familii); Addy FISCA si echipa (Despre inchinarea practica) si Lucian ONIGA (Despre puritate).

--

4. Ne va conduce in inchinare Peniel Band.

5. Participarea la conferinta va fi conditionata de:
a. Inscrierea pe situl Peniel (www.peniel.ro) pana la data limita de 27 noiembrie. Recomandam ca fiecare lider de tineret sa-si inscrie grupul de care va raspunde pe intreaga perioada a conferintei! La registratura, numai liderul de grup se va prezenta pentru a face demersurile necesare intrarii in sala!
b. Achitarea unei contributii de 10 Lire la locul conferintei.

6. Program:

Sambata, 1 decembrie:

Receptia: 9:00 – 10:00
Sesiunea I: 10:00 – 11:30 (sesiune comuna)
11:30 – 12:00 pauza de cafea / ceai

Sesiunea II: 12:00 – 13:30 (seminarii paralele)
Timp liber: 13:30 – 17:00

Sesiunea III: 17:00 – 19:00 (sesiune comuna)

7. Pentru a incuraja participarea familistilor cu copii mici, anul acesta vom asigura “babysitting” intr-o sala anexa. Pentru a confirma numarul de copii si varsta lor, va rugam sa luati legatura cu Marta Sorhent la martasorhent@yahoo.com sau la tel. 075.88.29.23.61.

Pentru pregatirea spirituala a acestei conferinte, va rugam sa fiti alaturi de noi in post si rugaciune speciala in fiecare zi de vineri a lunii noiembrie.

Multumim si va asteptam cu drag!

In numele echipei,

Lucian Oniga

PS. Speram sa reusim (din nou) transmirea live a conferintei pe internet.

Cont bancar Peniel UK
Sort Code: 40-03-11
Account Number: 91620258

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: