ANUNTURICAZURI UMANITARE

UN ULTIM APEL: Ion mai are nevoie de doar 300 de euro si va putea merge din nou

UPDATE: Suntem pe punctul de a procura pentru Ion protezele pentru ambele picioare. Pentru asta mai avem nevoie de 300 de euro. Facem un ultim apel la toti fratii crestini si credem ca din nou Duhul Sfant va misca inimi, ca se vor gasi persoane care sa il ajute pe Ion pentru ca, dupa 9 ani sa poata merge din nou.

VA REAMINTIMIon si-a pierdut ambele picioare si maini in urma cu 9 ani in urma unui accident in padure. 

Informatii suplimentare pe email: 0766 365 833 sau 0749 402 098

UPDATE:  Actele lui Ion au fost finalizate si a inceput sa primeasca pensia de handicap. Acum isi poate permite sa inchirieze o casa si sa locuisca in societate

Domnul Ion locuieste intr-o casa parasita dintr-o padure, in jud. Caras Severin, la aproximativ 15 km de cea mai apropiata localitate, Bozovici. Nu are adresa, nu are curent electric, iar in zona nu exista semnal la telefonul mobil. In urma cu 9 ani, viata lui s-a shimbat complet, in urma unui accident in padure. Lucra pe un TAF, era iarna si cobora muntele. Masina a derapat si s-a rasturnat intr-o rapa. A fost aruncat afara din cabina, iar cabina a cazut peste el, retezandu-i ambele picioare si toate degetele de la mani. Acum deplaseaza greu, cu ajutorul unui vechi carucior cu rotile. Din acest motiv si datorita izolarii in care traieste, nu a reusit inca sa obtina pensia de handicap. Visul lui cel mai mare este sa poate merge din nou. Lucrul acesta nu este posibil decat cu ajutorul unei proteze. De aceea, facem un apel la toti fratii crestini care doresc sa il ajute pe domnul Ion cu fonduri pentru cumpararea a doua proteze, pentru ambele picioare. Ambele proteze se ridica la pretul de 3000 de euro (in pret sunt incluse si cheltuielile de transport, tratament si ingrijire)

 

Mai jos, va prezentam un material video realizat in luna noiembrie 2011, cand asociatia noastra l-a ajutat cu haine, alimente si o soba de incalzit. Viata lui s-ar putea schimba complet, daca noi, cei care ne bucuram astazi de libertatea de a ne misca, am ajuta fiecare in masura posibilitatilor cu fonduri pentru cumpararea acestor doua proteze.

 

Cei care sunt interesati ca sa il ajute pe domnul Ion, ne pot contacta la adresa de email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com, sau telefon:  0766 365 833  sau  0749 402 098

Cei care locuiti in zona Caras Severin, Timisoara, Mehedinti si doriti sa il vizitati personal sau sa il ajutati personal, ne puteti contacta si ne putem deplasa impreuna la domnul Ion.

Cei care doriti sa faceti donatii pentru cumpararea acestor doua proteze, aveti modalitatile expuse mai jos:

 

1. Online direct cu cardul prin Epayment, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Prin depuneri in conturile bancare ale Asoc. Crestine Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Dupa depunerea oricarei donatii, va rugam sa ne confirmati lucrul acesta la telefon sau pe email, specificand destinatia donatiei dvs, catre domnul Ion.

 

Va multumim anticipat pentru sprijinul financiar

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

 1. Scumpi mei frati si surori am o scrisoare a fratelui Fernando Frincu care este misionar in Braziia impreuna cu sotia si va rog sa va rugati pentru aceasta lucrare de propovaduire a Cuvantului lui Dumnezeu. Motivele le gasiti in scrisoarea pe care o copiez in acest comentariu.

  Pace ,
  Sper ca acest mesaj sa va gaseasca bine . Cu multa bucurie impartasim cu voi despre harul lui Dumnezeu in viata si lucrarea noastra ,si in acelas timp cu parere de rau pentru timpul indelungat in care un am scris .
  Ultimile sapte luni sunt inca o dovada a dragostei si harului lui Dumnezeu in viata si lucrarea noastra aici in Brazilia .
  Asa cum am scris ultima oara ,anul a inceput cu o mare bucurie pentru noi odata cu nastrea Clarei . Slava lui Dumnezeu acum este la 3 zile de implini 10 luni si da dovada de o crestere sanatoasa .Cu 15 zile in urma a inceput as mearga fará sa se spijine ,si acum vrea sa merga tot timpul si reclama cand o luam in brate .Levi este deja cu dói ani si 10 luni si ne uimeste cu forma in care se desvolta .Pediatra lui crede ca este precoce ,intradevar este foarte ager la minte …..asta pe de alta parte ne da si durere de cap cu lucrurile care Le face si mai ales cand nu vrea sa faca ce ii cerem si argumenteaza (cateodata fiind foarte amuzand iar altele ne stiind ce as ii raspundem ). Ne bucura totodata faptul el si Clara se inteleg bine si se plac foarte mult ,chiar Daca acum Levi a inceput sa simta ca nu poate sa controleze totul cum vrea ,Clara luptand acum cu el pentru jucari .Se para ca Levi va intampina timpuri grele pe de o parte ,Clara fiind destul de geniosa .
  Eu si Carolina incercam sa ne adaptam tot timpul la noile schimbari si cautam a intalni o metoda care ne ajuta sa consiliam bine família , copii si lucrarea .Marturisesc ca pentru mine este Putin greu sa ma organizes .
  In ce priveste lucrarea incetul cu incetul se rídica .
  In Aprilie – Mai toata adunarea a fost implicata in a distribui pamflete cu mesaj evanghelistic la toate casele din Rio Tinto ,din casa in casa (aproximativ sase mii de case ).Noi am dorit ca sa nu fie nici o casa indiferent de distanta care sa nu aiba parte de mesajul lui Dumnezeu de forma personala.
  In acelas timp, deasemeni am inceput o lucrare intensa si specifica cu copii intre 6 si 12 ani ,in fiecare sambata de la 1,30 la 3 dupa amiaza ,in care avem inchinare cu mesaj ,jocuri , lucru manual si degustari .Deja putem vedea roduri in presenta unor copii care acum vin si duminica la programele adunari cat si roduri in viata lor .
  De ziua mamei adunarea a folosit acest prilej ca sa invite toate mamele copiilor care vin la programul de sambata si sa faca um program speciual pentru ele in care sa presinte evanghelia .A fost o buna oportunitate in a cria o legatura si apropiere de aceste persoane care speram ca Domnul sa Le atinga cu cuvantul Sau.
  In iunie am pregtit o masa de seara (cina ) pentru cupluri de casatoriti sau priteni in care frati si surorile tinere au servit si am aratat importanta familiei si deasemeni am criat o apropiere cu aceste persoane.
  In August am primit visita a dói frati si o sora din America , pe timp de 15 zile timp in care am facut intalniri cu prelegeri in diferite locuri vorbind despre imporatanta ucenicizari conform modelului care Domnul Isus la folosit in lucrarea Lui cu ucenicii , cat si despre importanta lucariri de restaurare a celor care sunt impiedicati in cresterea lor si in a posibilitatea de a se relationa si trai normal si sanatos , din pricina diferitelor evinimente care sau intamplat in viata lor si care nu au fost intampinate corespunzator (um abus in copilarie sau in adolescenta , o pirdere importanta , um divort , um accident ……..).Deasemeni a fost discutat si oferit pregatire cum sa fie facut aceasta lucrare care nu este chiar asa de usoara .Noi am observat ca anumiti frati si surori erau blocati in cresterea lor si macar ca erau sinceri si isi doreu as creasca ,orice ar fi facut nu párea sa resolve …Asa sa vazut ca anumite probleme erau relationate cu anumite pirederi care au fost suferite si care nu au fost tratate corespunzator la timpul lor ,iar acum interfera in modul de a se purta fará ca respectivul sa isi dea seama .Iar lucrarea noastra este ca prin harul lui Dumnezeu fiecare sa costientizese pierderile suferite si in loc sa fuga de ele as Le trateze si sa resolve ,.
  Am inceput doua grupuri de restaurare in care in relaitate sunt intlniri saptamanale ,in care se exprima partasia si in care se impartasesc experiente personale si prin care fiecare este incurajat si intarit .Un grup este de fete iar unul este de baieti ,in felul acesta fiecare se simte mai confortabil .Slava Domnul ca deja dupa putine intalniri vedem ca CEI care participa se simte mult mai bine si librei ,se simte cum dupa mult timp inceçp din nou sa creasca si sa se bucure de viata si sa aiba speranta .
  Luna trecuta frati si surori din capitala au venit intr-o sambata ca sa facem impreuna evanghelizare in oras si am avut um timp bun in care sau distribuit panflete , s-a predicat evanghelia in diferite strazi ale orasului iar seara am avut o evanghelizare la adunare .Levi este foarte incantat in a da panflete oamenilor pe strada .Sper ca Domnul as Il tina asa si as Il faca um propavaduitor al evangheliei .
  Continuoam in acelas timp proectul de conferionte crestine si pregatire a celor care vor sa aiba o cunoastre mai profunda a scripturilor profitand de cunoasterea care alti frati deasemeni o au si vor sa o impartaseasca .Asa se face ca anula acesta am primit in mijlocul nostru diferiti frati care au venit sa invete ,atat din Brazilia cat si din America , Canada…Eu deasemeni am invatat si invat in diferite llocuri ,atat in capitala cat si alte locuri.Recent fac um studiu despre caretea Romani , studiu care este foarte bogat si binecavantat in primul rand pentru mine ,iar alt studiu este despre importanta adunari in a lupta pentru credinta data o data pentru totdeuna sfintilor (Iuda 3).Observ cum Domnul ma foloseste tot mai mult in aceasta directie.
  De curand am inceput si o intalnire saptamanala doar pentru femei ,in care Carolina impreuna cu alta sora conduc .Au parte de inchinare , studiu biblic , rugaciune pentru copii tineri famili….cat si alte lucrari parctice.
  Toate celalalte activitati (sambata cu tineri , duminica cu toti frati si surorile si alte )se desfasoara normal .
  Macar ca nu face parte din lucrarea noastra directa aici , dar ca uni care avem in vedere si alti frati din alte parti ,vreau sa imi exprim bucuria pentru Daniel si família lui (care sunt prieteni apropiati) pentru impllicarea lor recent in lucare intr-un mod intens ,in Mangalia (chiar Daca nu a fost asa cum era in plan de a veni aici , important este intelegerea voi lui Dumnezeu si AL servi pe El unde suntem chemati chiar Daca este diferit de unde am planui )Rugati-va pentru ei si lucrare lor.
  Motive de multumire :
  – pentru sustinerea si chemarea Domnului in viata noastra si in lucare
  – pentru buna desvoltare si crestere a lui Levi si Clara
  -pentru buna recuperare a lui Carolina
  -pentru buna restaurare a unor frati si surori care erau destul de abatuti
  -pentru lucarile de evanghelizare si cu copii cat si pentru lucarea de invatatura
  – pentru CEI care ne-au vizitat anul acesta si pentru toti CEI care ne sustin in rugaciune ori in orice alt fel

  Motive de rugaciune :
  – pentru harul lui Dumnezeu continue sa ne intareasca si sa ne motiveze , sa ne dea directie ,claritate si viziune ,sutinere in viata si lucarea la care suntem chemati sa o facem
  -pentru intelepciune in cresterea si educarea copiilor care Domnul nea daruit
  -pentru un lucararea de evanghelizare si invatatura , cu copii , cu femeile , cu grupurile de restaurare ,pentru crestrea adunari
  -pentru sanatatea noastra (Carolina are o problema seriasa la unul din degete cu o unghie , eu am avut cateva crize de coluna si dor de cap ultímele doua saptamani )
  -pentru posibilitatea de a veni in tara anul care urmeaza probabil in februarie martie
  -pentru criarea unui parc de joaca pentru copii din oras
  -pentru um micronibus necesar pentru deplasari in grup

  Domnul sa va binecuvanteze si asteptam vesti de la voi si confirmare ca ati primit mesajul nostru .va rugam sa citi scrisoarea noastra si adunari si fratilor cu care sunteti in contact .

  Cu dragoste in Domnul Isus
  Fernando Carolina Levi si Clara Frincu

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: