VIDEO-URI

Gabriela Palincas – Plang dupa dragostea Ta (Official Video)

Primul videoclip semnat Gabriela (Palincas),totodata si primul single. PLANG DUPA DRAGOSTEA TA este un videoclip lucrat de alin haiduc regizat de Teo palincas. Teo a compus piesa pentru Gabriela cu ocazia zilei ei de “Nastere din nou”. de atunci ramane neatinsa pana cand la rugamintea apropiatilor trece la nivel de negativ apoi la slefuit in mainile lui Loris Negrut si mai apoi dupa o noapte de studio ajunge in forma in care toata lumea simte ca ARE CEVA SPECIAL. (Loris apare si in videoclip cu cel mai frumos Fender ) Gabriela ajunge sa filmeze acest videoclip in Italia langa mare la un peisaj extraordinar cum de altfel si ea se prezinta , imaginea ei fiind pusa la punct de Ligia Palincas care face si vocile aditionale la aceasta piesa impreuna cu sotul ei . TOATE LUCRURILE AU FOST PUSE LA PUNCT DE TATAL CERESC CARE A SPONZORIZAT ACEST VIDEOCLIP IN INTREGIME!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. “ Cand veniti sa va infatisati inaintea Mea, cine va cere astfel de lucruri, ca sa-Mi spurcati curtile ?“….. (Isa–c1v12)

  2. Cantecul asta nu ma conduce spre Dumnezeu… Cred ca am ajuns intr-o infundatura cu muzica noastra ca nu mai stim ce inseamna muzica crestina. Nu stiu ce s-a intamplat in familia Palincas, dar se simte o mare indepartare de Dumnezeu…

  3. imi place mult videoclipul .Gabriela este superba si are o voce minunată,fie binecuvantata!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: