ULTIMELE STIRI

De ce sunt tristi oamenii?!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Vorbeam zilele acestea cu o prietena, si’mi spunea ca la scoala, colegii ei de clasa deseneaza pe jurnalele lor, oameni desfigurati, fara maini, fara picioare, ciopartiti. Se intreba ce gasesc ei placut in a face astfel de desene. Am intrebat’o daca acesti colegi ai ei sunt fericiti. Mi’a raspuns ca nu…sunt mereu tristi. Cum ar putea fi altfel oamenii care nu’L cunosc pe Dumnezeu? Ei sunt tristi, fara viata, mereu in cautarea unui strop de fericire deplina. Insetati alearga in stanga si in dreapta dupa izvorul vietii, nestiind ca acesta este la tot pasul. E indeajuns sa te pleci pe genunchi, sa stai de vorba cu Dumnezeu, si sa’i dai voie sa iti inunde fiinta cu prezenta Sa. “Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, în veac nu-i va fi sete; ba încă, apa pe care i-o voi da Eu se va preface în el într-un izvor de apă care va ţâşni în viaţa veşnică.


” (Ioan 4:14)  Totusi multi si’au facut chipuri cioplite, figuri reci si serioase, care nu’ti zambesc putin macar. Ei stau de vorba cu un Dumnezeu strain, considerandu’L sever, neprietenos. Nu asa este Dumnezeul adevarat. Biblia nu ni’L prezinta astfel. Dumnezeu ne considera prietenii, copii Lui, nicidecum fiinte carora sa le ordone sau de care sa nu’I pese. “Nu vă mai numesc robi, pentru că robul nu ştie ce face stăpânul său; ci v-am numit prieteni, pentru că v-am făcut cunoscut tot ce am auzit de la Tatăl Meu. Nu voi M-aţi ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi rod, şi roada voastră să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.”(Ioan 15:15,16). Dumnezeu este cel mai interesat sa ne transforme in oameni plini de viata, in oameni plini de lumina si dragoste. O viata alaturi de Dumnezeu, este o viata adevarata, o viata cu scopuri, implinita.

Oameni tristi, sunt oameni care nu’L au pe Dumnezeu in inima lor, pentru daca l’ar avea, chipul Domnului ar straluci in ei, ochii le’ar fi plini de pace, iar zambetul lor ar fi unul autentic plin de dragoste si fericire.

Poti sti daca un om este fericit sau nu, prin trairea lui zilnic, prin atitudinea sa cu cei din jur, dar mai ales prin atitudinea sa atunci cand nimeni nu’l vede!

sursa: soaptainimii.wordpress.com

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28027 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: