ANUNTURICAZURI UMANITARE

DONEAZA: Trimite un copil sarac la scoala VEZI VIDEO

Mii de copii din Romania raman nescolarizati sau abandoneaza scoala in fiecare an pe fondul lipsei fondurilor pentru rechizitele scolare. Situatia in una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, Valea Jiului, este similara.  Misiunea Speranta pentru Romania organizeaza si in acest an proiectul ,,Trimite un copil sarac la scoala”, prin care dorim sa ajutam cu rechizite, imbracaminte si incaltaminte, 50 de copii saraci in mod special din zona Valea Jiului, dar si din judetele: Bihor, Arad, Timis, Caras Severin si Hunedoara. Misiunea Slujire Crestina realizeaza acest proiect de ajutor cu rechizite pentru copii saraci, pentru al saselea an consecutiv. In anul acesta avem in vedere peste 50 de copii care sunt in atentia noastra. O mare parte din acesti copii sunt beneficiarii proiectului ,,Trimite un copil sarac la scoala” de mai multi ani de zile si care au obtinut rezultate bune la invatatura.

Pentru realizarea acestui proiect avem nevoie de ajutorul dvs.  Cei care doresc sa doneze imbracaminte si incaltaminte pentru copii  (sa fie de buna calitate) intre 7-14 ani ii rugam sa ne contacteze. De asemenea, cei care doresc sa doneze direct rechizite scolare ii rugam sa ne contacteze.

Date de contact, email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com, sau tel: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Pentru cei care doresc sa doneze fonduri pentru cumpararea de rechizite, o pot face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online, direct cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare de mai jos ale Asociatiei umanitare crestine Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank, Chisineu Cris

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Iata care este pachetul de rechizite pe care dorim sa il oferim fiecarui copil:

Ghiozdan: 40 ron
Penar: 10 lei
Caiet tip 5 buc: 8 ron
Caiet 60 file, 5 buc: 8 ron
Caiet geografie 2 buc: 3 ron
Coperti caiet, 10 buc: 3 ron
Carioci, 1 buc: 9 ron
Creioane colorate, 2 buc: 10 ron
Stilou: 5 ron
Set geometrie: 5 lei
Bloc de desen, 1 buc: 9 ron
Acuarele, 1 buc: 5 ron
Pensule: 5 lei

TOTAL  120 RON PENTRU COPIL

ATENTIE!!!

Dupa realizarea acestui proiect, Asociatia Speranta pentru Romania va posta pe site-ul sau: http://www.slujirecrestina.ro un raport video si un mesaj de multumire din partea copiilor si al parintilor pentru toti sponsorii acestui proiect.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: