ANUNTURI

Alfa Omega TV in cablu

reclamacanal_aotv_bulina_cereintroducerea_2505000 localitati receptionează canalul Alfa Omega TV 24/7 in cablu în Romania si  Republica Moldova.  Tu il prinzi?

Vrei să vezi filme creștine, documentare, talk-show-uri, știri creștine, predici și învățătură, muzică, desene animate și divertisment creștin, zilnic pe televizorul din sufrageria ta?

Vrei să crești în viața ta de credință, să fii la curent cu ceea ce face Domnul în România?

Ai prieteni care nu Îl cunosc pe Dumnezeu? Ajută-i să Îl întâlnească!


Facem demersuri permanente pentru a intra în fiecare casă, dar avem nevoie de ajutorul tău! Ai dreptul să ceri rețelei de TV cablu la care ești abonat introducerea  Alfa Omega TV în pachetul lor de canale, cererea abonaților contează pentru ei.

reclamacanal_aotv_topcnadin2010_200

--

Rugăciunea noastră este ca acest canal să fie disponibil în fiecare casă de român și de aceea vă invităm să sprijiniți răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu prin Alfa Omega TV, solicitând introducerea canalului în rețelele de cablu TV și platformele digitale din localitatea dvs, la punctele de lucru ale societății de cablu TV sau ale furnizorilor de servicii din zona dvs. sau telefonic la dispeceratele acestora:

Suna la:

 • 03XX.400.414 pentru abonații RCS&RDS  (unde XX e codul judetului tau)
 • 031.100.0872 pentru abonații UPC
 • 031.400.4000 pentruabonații Digi TV Satelit
 • 021.305.0661 pentruabonații Dolce TV (Alfa Omega TV a fost inclus deocamdată doar în pachetul Dolce Interactiv IPTV)

Printr-un simplu telefon, nu doar dumneavoastră, ci mulți alți români vor fi binecuvantați de programele Alfa Omega TV!

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

 1. În mai multe rînduri am cerut şi celor de la Focussat introducerea în grila de programe a canalului FTA AOTV. Ultimul răspuns primit de la ei a fost acesta:

  ,,Buna ziua,
  Canalul solicitat de Dvs se afla pe alt satelit ( Astra) cu alta pozitie orbitala. Desi este FTA el poate fi receptionat fara costuri doar daca antena este indreptata catre acel satelit.
  Introducerea lui in grila Focus Sat ar necesita inchirierea de spatiu suplimentar pe satelit. Va asigur ca acesta este singurul motiv pentru care acest canal nu este in grila noastra.

  O zi buna,
  Mihai Tilina,,

  Ce s-ar putea face oare pentru a se rezolva această situaţie ? Cunoaşte cineva date mai tehnice ex.: LNB multiplu, 2 antene înseriate sau altceva ? Despre antenă care se comută din casă cu motoraş, cred că nu m-aş încadra financiar.
  Sau soluţia ar fi schimbarea prowiderului…

 2. Sincer, mi-as fi dorit sa vizionez acest post tv dar de ceva vreme am observat ca nu prea am ce viziona, pentru ca majoritatea emisiunilor prezinta realitati luate din alte tari, in speta, SUA. V-as ruga sa schimbati situatia in care se afla aceste (televiziuni crestine) care datorita faptului ca sunt sponsorizate de catre cei de peste ocean si-au pierdut credibilitatea.
  Va multumesc.
  Domnul sa va binecuvinteze!
  Cristea George Eduard
  tel:0752681183

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: