ANUNTURIPREZENTARI

Librăria Maranatha, prima librărie creştină caritabilă din România

Libraria Crestina Maranatha este un proiect al asociatiei umanitare crestine “Misiunea Speranta pentru Romania” (www.sperantapentruromania.ro).
Libraria Crestina Maranatha este cel mai nou magazin online cu carti crestine. Scopul librariei noastre este sustinerea proiectelor umanitare ale asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, in mod special sustinerea cazurilor de copii bolnavi de cancer si leucemie.
Libraria Crestina Maranatha s-a deschis cu ajutorul unor frati crestini care au finantat libraria, crearea stocului de carti. Ne dorim ca, prin vanzarea de carte crestina, sa realizam venituri suplimentare pentru sustinerea financiara a cazurilor umanitare in care ne implicam. De asemenea, prin Libraria Crestina Maranatha dorim sa ne creem o independenta financiara, sa nu depindem mereu in actiunile noastre de caritate crestina doar de donatii.
Desi piata de carti crestine din Romania este destul de mare, Libraria Crestina Maranatha este prima librarie crestina caritabila din Romania.
Libraria Crestina Maranatha este o librarie speciala, avand in vedere ca, prin vanzarea de carti crestine, noi urmarim sa salvam viata unor copii bolnavi de cancer si leucemie. Totusi, nu ne vom axa numai pe sustinerea unor astfel de cazuri umanitare, ci si pe proiecte pentru sustinerea batranilor strazii, copiii strazii, familii sarace, etc.
Toate proiectele umanitare in care ne implicam vor fi prezentate si insotite de materiale video pe site-ul nostru la sectiunea ,,Stiri”, cat si pe site-ul asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania”
TU POTI FI PARTENERUL NOSTRU! TU POTI CONTRIBUI LA SALVAREA COPIILOR CU CANCER SAU LEUCEMIE!
Comanda orice carte crestina de la Libraria Crestina Maranatha. Orice comanda de carte crestina de la libraria noastra devine un ajutor umanitar.
In felul acesta ne oferi posibilitatea sa intervenim financiar si sa sustinem operatii sau tratamente foarte costisitoare pentru copii bolnavi de cancer sau leucemie, atat in tara, cat si in strainatate. Iti multumim ca vei alege Libraria Crestina Maranatha. Iti multumim ca esti clientul nostru si partenerul nostru in aceste acte de caritate crestina.

Echipa Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: