Tabere

Tabără de aviație

Cum obisnuim in fiecare an, si pentru ca Dumnezeu ne ofera acest minunat cadou, dorim sa va informam ca urmatoarea tabara de aviatie se va desfasura intre 10 – 15 Septembrie 2012, la Cornesti. Va oferim momente de adrenalina cu motodeltaplanul si Tukano, lectii de aviatie, jocuri in care sa va dezvoltati spiritul de echipa dar si cel de competitie, foc de tabara cu invitati speciali, si multe altele pe care va lasam sa le descoperiti pe parcurs. Aduceti cu voi buna dispozitie si un prieten care nu il cunoaste pe Dumnezeu in mod personal si aveti parte de un timp minunat impreuna!

Fundatia Aripi de Inger organizeaza tabere de aviatie, in scopul evanghelizarii si dezvoltarii mediului aviatic din Romania. Un tanar crestin este invitat sa aduca un tanar necrestin, si astfel, pe perioada taberei, tinerii necrestini vor descoperi ce inseamna sa fii crestin si cum se aplica crestinismul la viata de zi cu zi. Avem multe marturii ale tinerilor care l-au cunoscut pe Dumnezeu in mod personal, s-au apropiat de El si ne bucuram ca am putut participa la extinderea Imparatiei Lui pe aceasta cale. Pe langa toate astea, ne bucuram de harul pe care ni l-a facut Dumnezeu, de a ne implini un vis: zborul!

Intre 10-15 Septembrie organizam urmatoarea tabara de aviatie si am dori daca se poate sa postati anuntul de mai jos pe site-ul dvs, daca este posibil. Daca doriti as anuntati si in Biserica, ne-am bucura si mai tare! Mai multe informatii despre noi se gasesc si pe site-ul nostru www.aripideinger.com

Costul taberei este de 250 lei care acopera:

  • – zbor motodelta + Tuakno
  • – transport Timisoara – Cornesti – Timisoara
  • – 3 mese / zi
  • – materiale auxiliare.

Inscrierile sunt pana in 20 August 2012 nr. 0763-695-309 sau 0722-523-777

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura